Református intézményben továbbtanulni

2016. Jan 12., szerző: Adminisztrátor

Két hónap van még átgondolni, a 2016 szeptemberében induló felsőoktatási képzések közül melyeket célozzák meg a továbbtanulni vágyó fiatalok. A négy magyarországi református felsőoktatási intézmény ezúttal is közös tájékoztató füzetben ajánlja képzéseit.

Négy intézmény, öt város, valamint számos hitéleti, pedagógiai, jogi, bölcsész és társadalomtudományi képzés közül választhatnak, akik a következő tanévtől református intézményben szeretnének diplomát vagy felsőfokú szakképesítést szerezni.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem, a Pápai Református Teológiai Akadémia és a Sárospataki Református Teológiai Akadémia széles szakkínálata a hitéleti és nem hitéleti BA-képzésektől az osztatlan pedagógus- és lelkészképzéseken át a doktori programokig terjed, de magában foglalja a felsőfokú szakképzéseket és a diplomásoknak szóló továbbképzéseket is.

A szakok legfontosabb adatait, rövid bemutatását, valamint az intézmények elérhetőségeit tartalmazó füzet letölthetőoldalunkról.

reformatus.hu

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.