Pályázatok

II. Kálmáncsehi Sánta Márton Fiatal Kutatói és Tudományos Diákköri Konferencia

2017/10/18 - Cím: A reformáció identitást- és közösséget teremtő szerepe 500 éve és napjainkbanHelyszín: Beregszász, II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar FőiskolaIdőpont: 2017. december 1., 9:30

„Túl a Tiszán” – ajándékcsomag határon túl élő gyerekeknek

2017/10/05 - A Palánta Sorsfordító Alapítvány pályázatot hirdet „Túl a Tiszán” – Karácsonyi ajándékcsomag határon túl élő gyerekeknek címmel.

A REV gyakornoki programot hirdet

2017/09/08 - A Református Egyházak Világközössége (REV) 2018. január 1-től egy évre keres gyakornokot hannoveri irodájába. A jelentkezési határidő október 15-én jár le.

Szavalóverseny

2017/02/10 - A Tőkés László Alapítvány a reformáció 500. évfordulója alkalmából szavalóversenyt hirdet a kárpátaljai magyar líceumok, gimnáziumok, közép- és általános iskolák diákjai számára. A döntő résztvevői: a Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium, a Zilahi Református Gimnázium, a Szatmárnémeti Református Gimnázium, a kárpátaljai és a felvidéki magyar iskolák. Az elődöntőre Kárpátalján a Nagydobronyi Református Líceumban kerül sor : 2017. március 24.

Továbbtanulási lehetőségek a SJE Református Teológiai Karán - 2017/2018

2017/02/01 - Selye János Egyetem Református Teológiai Kar Bratislavská cesta 3322, Komárno, 945 01, tel.: 035/3260633, 035/3260656 e-mail: so.rtf@ujs.sk, www.ujs.sk A felvételi jelentkezési lap beadásának határideje: 2017. március 31. – nappali tagozat (Bc. képzésre) 2017. június 30. – nappali tagozat (Mgr.) valamint nappali és levelező tagozat ( PhD képzés)

A Mezővári Nefelejcs Fogyatékkal Élő Gyerekek Rehabiltációs központja pályázatot hirdet

2017/01/25 - 1.       A Mezővári Nefelejcs Fogyatékkal Élő Gyerekek Rehabiltációs központja pályázatot hirdet óvodapedagógus vagy gyógypedagógus állás betöltésére.   Elvárás: óvodapedagógusi vagy gyógypedagógusi végzettség. Korhatár: már gyakorlott, de kezdő pedagógusokat is szívesen fogadunk, akik úgy érzik, hogy hátrányos helyzetű gyerekekkel tudnának foglalkozni. Speciális képesítés előnyt jelent. Vallás: református 2.       A Mezővári Nefelejcs Fogyatékkal Élő Gyerekek Rehabiltációs központja pályázatot hirdet gyógymasszőr vagy masszőr állás betöltésére. Elvárás: masszőr végzettség. Korhatár: már gyakorlott, de kezdő masszőröket is szívesen fogadunk, akik úgy érzik, hogy hátrányos helyzetű gyerekekkel tudnának foglalkozni. Vallás: református   Elérhetőség: Badó Krisztina, titkárnő, Püspöki Hivatal Tel. 0501502933

A Nagyberegi Református Líceum felvételt hirdet a 2017/2018-as tanévre

2017/01/24 - A Nagyberegi Református Líceum azon diákok jelentkezését várja, akik 2017-ben fejezik be az általános iskola 7., 8. vagy 9. osztályát.

A Reformáció Emlékbizottság pályázata a Reformáció 500. évfordulójára

2016/12/05 - A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottság nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt programtámogatásra kiírt pályázatot hirdet.   A kiírás célja a reformáció kezdetének 500. évfordulójára készülve a jubileummal kapcsolatos megemlékezések, rendezvények, ismeretterjesztő programok ösztönzése, támogatása. Beküldési határidő: 2017. január 15. PÁLYÁZATForrás: reformatus.hu

Egyéves gyakornoki programot hirdet a REV

2016/10/03 - A Református Egyházak Világközössége (REV) 2017. január 1-től egy évre keres gyakornokot hannoveri irodájába. A jelentkezési határidő november 1-én jár le.

Az MRSZ meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot

2016/09/20 - A tehetség kincs! Kiemelkedően tehetséges vagy egy tantárgyban, művészeti ágban vagy sportban? Segítünk álmaid megvalósításában! Pályázd meg a Nyilas Misi Ösztöndíjat, hogy havi támogatásban részesülhess tehetséged kibontakozásában!

Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-FORMÁCIÓ-REFORMÁCIÓ - Hitvallás és szabadság - Kárpát-medencei rajzpályáza

2016/09/20 - A Református Pedagógiai Intézet a Reformáció Emlékbizottsága támogatásával rajzpályázatot hirdet a református és evangélikus felekezetű óvodásoknak, alsó és felső tagozatos általános iskolai és középiskolai diákoknak. A pályázat témája: Hitvallás és szabadság - avagy Mit üzen Nekem a reformáció? Mit jelent számomra, hogy református/evangélikus vagyok? A kiírás ITT érhető el!

ÚJ FELHÍVÁSOK A REFORMÁCIÓ EMLÉKBIZOTTSÁG KIÍRÁSÁBAN

2016/09/06 - A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottság nevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő pályázatot hirdet négy terület támogatására. Pályázni a következő területekre lehet: • tudományos könyvek (és szakfolyóiratok tematikus számai) kiadásának támogatására (REB-16-2-KÖNYVKIADÁS),http://www.emet.gov.hu/felhivasok/reformacio_emlekbizottsag16/  • tudományos ülésszak (konferencia, kongresszus, szimpózium, kerekasztal, műhely stb.) szervezésének és lebonyolításának támogatására (REB-16-2-KONFERENCIA), • tudományos kutatások támogatására (REB-16-2-KUTATÁS),http://www.emet.gov.hu/felhivasok/reformacio_emlekbizottsag14/  • nyílt programtámogatásra (REB-16-2-PROGRAM).http://www.emet.gov.hu/felhivasok/reformacio_emlekbizottsag13/ 

Gazdaságfejlesztési céllal az Egán Ede Jótékonysági Alapítvány

2016/08/20 - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gazdaságfejlesztési céllal az Egán Ede Jótékonysági Alapítvány kiírásában A Magyar Kormány célja, hogy támogassa a kárpátaljai emberek gazdaságfejlesztési céljait, a helyi mezőgazdasági termelés, a turizmus, és a kisvállalkozások erősítését. Már az idei évben mintegy ezer kárpátaljai vállalkozás részesülhet vissza nem térítendő támogatásban 2 milliárd forint összértékben. A cél, hogy a támogatás eljuthasson mindenkihez, akinek van fejlesztési célja a gazdaságában, a turizmus területén, vagy egyéb kis- és középvállalkozás formájában. A pályáztatás lebonyolításáért az Egán Ede Jótékonysági Alapítvány felel, melynek tagja a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a történelmi egyházak, az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség, valamint Magyarországról a Magyar Nemzeti Kereskedőház képviselője is. 

A Sárospataki Teológia felvételi hirdetménye

2016/07/15 - A Sárospataki Református Teológiai Akadémia felvételt hirdet a 2016/2017-es tanévre a következő szakokon:     1, Teológia szak – Teológus szakirány (osztatlan MA képzés, nappali tagozaton; képzési idő: 10 félév) 2, Teológia szak – Lelkész szakirány (osztatlan MA képzés, nappali tagozaton; képzési idő: 12 félév) 3, Katekéta-Lelkipásztori munkatárs szak (BA képzés, nappali- és levelező tagozaton, valamint a beregszászi kihelyezett tagozaton; képzési idő: 6 félév) 4, Református közösségszervező szak (BA képzés, levelező tagozaton; képzési idő: 6 félév) 5, Teológia MA szak (hitéleti alapszakra épülő képzés, levelező tagozaton; képzési idő: 4 félév)

Tanulj, pályázz, nyerj!

2016/06/02 - Bevezetés az európai uniós források rendszerébe címmel az MFK Magyar Fejlesztési Központ nonprofit Kft. a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolával együttműködve széleskörű ismereteket nyújtó rendezvénysorozatot tart 2016. június 21-22-én Beregszászon, Nagydobronyban és Nagyszőlősön.

Mentor képzés

2016/06/02 - KRISZ - Barnabás csoport Napjainkban mérhetetlenül nagy szükség van arra, hogy a vezetők képzése és fejlesztéseterén az inspiráló emberi kapcsolatok visszakerüljenek az eszköztárunkba. Intézmények,kurzusok és szakkönyvek fontosak, de továbbra is a hiteles, inspiráló szerepmintákat adóemberi kapcsolatok felbecsülhetetlen értékűek egy fiatal vezető formálódásában. Ehhezbiztosít elméleti és főleg módszertani alapokat ez a képzés.

„Így szól hozzám a Biblia” pályázat 2016

2016/05/30 - A Parakletos Könyvesház pályázatot hirdet, melynek keretében missziós szervezetek, egyházak, intézmények, alapítványok kaphatnak ingyenesen szétosztható gyermekkönyveket. Elsősorban olyan pályázókat várunk, akik az alábbi célcsoportok között végeznek egyházi vagy missziós szolgálatot: hátrányos helyzetűek, roma gyerekek és családok, gyermekotthonok, utcai, lakótelepi misszió, értelmileg sérült és fogyatékkal élő gyerekek.

Pályázat megemlékezések, rendezvények, ismeretterjesztő programok támogatására

2016/03/31 - A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottságnevében az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő programtámogatásra kiírt pályázatot hirdet.

Fotópályázat

2016/03/31 - A reformáció 500 éves jubileumára készülve a Reformáció Emlékbizottságnevében az emberi erőforrások minisztere megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt fotópályázatot hirdet. A pályázat célja a Kárpát-medencei és az egyetemes protestantizmust bemutató, a reformációt és annak hatását megjelenítő, a reformáció 500 éves jubileumához kapcsolódó fotóművészeti alkotások készítése, virtuális fotógyűjtemény kialakítása.A pályázat beadásának határideje: 2016. április 30.http://www.reformatus.hu/data/attachments/2016/03/31/reb_16_foto_palyazati_kiirasf.pdf

A Sárospataki Református Teológiai Akadémia felvételt hirdet

2016/03/31 - Sárospataki Református Teológiai Akadémia beregszászi kihelyezett tagozata felvételt hirdet KATEKÉTA-LELKIPÁSZTORI MUNKATÁRS SZAKRA,  6 FÉLÉVLEVELEZŐS KÉPZÉSI FORMA A szakokat szeretettel ajánljuk érettségivel rendelkező, a hitoktatás illetve gyülekezeti munkatársi szolgálat iránt elhivatást érző református egyháztagoknak.  Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 19.A jelentkezési lapot és mellékleteit az intézmény fenti címére, vagy Taracközi Ferencnek, a Beregszászi Református Egyházközség lelkipásztorának (ber.ref.egyhaz@gmail.com) kérjük eljuttatni. http://srta.hu/jelentkezesi-lapok 

Archívum

Keresés dátum szerint:


Aktualitás beküldése