Továbbképző hitoktatók részére

2013. Aug 02., szerző: Adminisztrátor

A június végére meghirdetett továbbképzőt (valakinek sajnos, többünknek hála Istennek) egy későbbi időpontra kellett halasztanunk , így  augusztus 30-31-én kerül megrendezésre Nagyberegen. Előadónk Uzsalyné Pécsi Rita lesz.

„Az oktatás szinte minden szintjén dolgoztam; óvodát, iskolát alapítottam és vezettem; egyetemen általános módszertant oktattam leendő tanároknak; tankönyvet, taneszközöket írtunk édesapámmal; művészetpedagógiából doktoráltam. Amatőr egyházi kórus karnagya is vagyok, a pécsi Bazilikában minden vasárnap reggel 8 órakor éneklünk.

Munkahelyem: a pécsi Megyervárosi Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium, melynek vezetője vagyok.

Nagyon gazdagnak ígérkezik tehát a hétvégénk, mindenkit bíztatok, hogy ne hagyja ki a lehetőséget. Az alkalom pénteken 8.30-kor kezdődik, és szombaton 13.00 órakor ér véget.

 

A szervezés megkönnyítése érdekében kérek visszajelzést arról is, ha tudtok jönni (ez esetben kérem azt is, hogy mennyi időre), és arról is, ha valakinek fontos dolga van ebben az időpontban (ez esetben kérem az indoklást).

Elérhetőségeink:

Mobil, sms: 0661261830            E-mail: hitoktatas@gmail.com


Neveléskutatóként a személyiség hatékony fejlesztése, az érzelmi intelligencia humán tőkévé alakítása érdekel. Legjobban tehát az, hogy hogyan tanítsunk-neveljünk úgy, hogy ne csupán ismereteket, hanem életet alakító tudást és tapasztalatot adjunk át. Ezért tanultam és tanítottam zenét, retorikát, pedagógiai pszichológiát, stratégiai és projekt-menedzsmentet, üzleti kommunikációt, általános és szakdidaktikát, neveléstant, nevelés- és módszertant is, és hasonlóképpen nevelési, önnevelési, életvezetési témájú előadásokkal járjuk férjemmel az országot.

"A nevelés az Élet szolgálata" - ezt vallom, ennek módjait kutatom, keresem feleségként az önnevelésben, anyaként, tanárként és pedagógiai kutatóként is.

Az emberek és a művészetek a munkám és a hobbim is." (pecsirita.hu)

 

Rita előadásokkal, gyakorlatokkal, csoportos foglalkozásokkal, konkrét tanácsokkal készül közénk, hogy meglássuk, hogyan juttathatjuk el a neveltjeinket oda, hogy saját és társaik érzelmeit felismerjék, megértsék, kezeljék. De abban is biztos vagyok, hogy a saját érzelmi világunkat is segít majd rendbe tenni egy-két gondolat.

Érdemes körülnézni a Rita honlapján a kiadványok között, mivel lehetőség lesz vásárolni közülük. Aki biztosra akar menni, szóljon előre, és megrendelem az adott kiadványt. Illetve ami még fontos: aki vásárolni szeretne Ritától, az hozzon magával forintot, mert nem lesz módunkban pénzt váltani.

Amit tudok ajánlani:

-          Az érzelmi intelligencia fejlesztése (a lélek mozgását kísérő nevelés - felnőtt-, csecsemő-, kisgyermekkor) - 1000 Ft

-          A kisiskoláskor (Az Apa, Fiú vagyok-e vagy lány?, ,,Csak" játék?, A döntésképesség kialakulása) - 1500 Ft

-          A serdülőkor életfeladatai ((Le?)Építő kritika, A motiváció, Organikus vagy mechanikus gondolkodás) - 1200 Ft

-          A serdülőkor életfeladatai (2.) (A harag kezelése, Férfi és Nő, különbségek és hasonlóságok) - 1400 Ft

-          Ma a szeretetnek más arca van - 1000 Ft

-          Úton feléd (Párkeresőknek - de nem csak nekik) - 1300 Ft

A könyvekhez kapcsolódnak DVD-k is, 1000 Ft-os darabáron

 


A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.