A NAGYDOBRONYI REFORMÁTUS LÍCEUM FELVÉTELT

2009. Feb 13., szerző: Adminisztrátor

A Nagydobronyi Református Líceumba azon személy jelentkezhet, aki 2009. júliusáig befejezi az általános iskola 9. osztályát. Intézményünkben az oktatás ideje 3 év. Az oktatás fizika-matematika, illetve biológia-kémia tagozaton történik. Ennek megfelelően emelt óraszámban oktatjuk a fizikát, matematikát, biológiát, kémiát. A diákjaink emellett külföldi vendégtanár segítségével emelt szinten tanulhatják az angol nyelvet, igény szerint ECDL vizsgát tehetnek.

A jelentkezőknek írásbeli vizsgát kell tenniük (teszt formájában) matematikából, fizikából, vagy biológiából, kémiából és magyar nyelvből. Beszélgetés keretén belül kell bizonyítaniuk bibliaismeretüket és jártasságukat egyházi énekből
A felvételi vizsgát megelőzően konzultációkat tartunk 2009. február 14-től kezdődően és az ezt követő minden második hétvégén, melyre szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Minden felvételt nyert diák részére kollégiumot és teljes ellátást biztosítunk, amelyhez a szülőktől szükség és lehetőség szerint támogatást kérünk.

A felvételi vizsgák időpontja: 2009. május 1., 8:00 óra


Jelentkezni a líceumban igényelhető jelentkezési lapon lehet. A jelentkezéshez szükséges a helyi lelkész zárt borítékban csatolt ajánlólevele.


ELÉRHETŐSÉGEINK:
Cimünk: 89463, Ungvári járás, Nagydobrony, Alvég u.5
Tel./fax: 822-714298

Email: ndreflic@gmail.com

http://ndreflic.drk.hu

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.