A NAGYDOBRONYI REFORMÁTUS LÍCEUM FELVÉTELT

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt

2013-06-21 - 08:22

A Nagydobronyi Református Líceumba azon személy jelentkezhet, aki 2009. júliusáig befejezi az általános iskola 9. osztályát. Intézményünkben az oktatás ideje 3 év. Az oktatás fizika-matematika, illetve biológia-kémia tagozaton történik. Ennek megfelelően emelt óraszámban oktatjuk a fizikát, matematikát, biológiát, kémiát. A diákjaink emellett külföldi vendégtanár segítségével emelt szinten tanulhatják az angol nyelvet, igény szerint ECDL vizsgát tehetnek.



A jelentkezőknek írásbeli vizsgát kell tenniük (teszt formájában) matematikából, fizikából, vagy biológiából, kémiából és magyar nyelvből. Beszélgetés keretén belül kell bizonyítaniuk bibliaismeretüket és jártasságukat egyházi énekből

A felvételi vizsgát megelőzően konzultációkat tartunk 2009. február 14-től kezdődően és az ezt követő minden második hétvégén, melyre szeretettel várunk minden jelentkezőt.



Minden felvételt nyert diák részére kollégiumot és teljes ellátást biztosítunk, amelyhez a szülőktől szükség és lehetőség szerint támogatást kérünk.



A felvételi vizsgák időpontja: 2009. május 1., 8:00 óra





Jelentkezni a líceumban igényelhető jelentkezési lapon lehet. A jelentkezéshez szükséges a helyi lelkész zárt borítékban csatolt ajánlólevele.





ELÉRHETŐSÉGEINK:

Cimünk: 89463, Ungvári járás, Nagydobrony, Alvég u.5

Tel./fax: 822-714298



Email: ndreflic@gmail.com


http://ndreflic.drk.hu


A teljes hír megtekintése