Író-olvasó találkozó és lélekápolás

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt

2013-07-03 - 05:51

Mit gyűjtesz?

Bizonyára sokan olvasták már Dr. Tapolyainé Bartha Gizella könyveit: Morzsák, Ki van az otthonodban?, Szedegetés, Mi van a kötés alatt?, Anyám, hol vagy?, Apám, hol vagy?, Liliom a tövisek között, Kész az én szívem… (Ezek a kötetek Kárpátalján jelentek meg 2005 és 2009 között.)



Az olvasók örömmel várják a szerzővel való személyes találkozást is, amire hála Istennek, az utóbbi években rendszeresen sor kerül. A jelenleg Amerikában (Cleveland) élő magyarországi származású (mindig hazavágyó) pszichológus-lelkigondozó sokat tapasztalt küzdelmes – üldöztetésektől sem mentes – élete során. Van mit átadnia a mai, s a következő nemzedéknek. Mindannyian tanulhatunk tőle. (Kilenc gyermeket nevelt fel, huszonhat unoka boldog nagymamája, és hetvenhét évesen is, sok-sok műtéten túl, de Istenbe vetett hittel próbál másokon segíteni nem csupán a lelki gondozások, beszélgetések, bizonyságtételek során, de könyveivel is.



Dr. Tapolyainé Bartha Gizella – sokak Gizi nénije – idén is hazalátogatott. Itt-tartózkodását május közepén Kárpátalján kezdte. Nagyon várták őt már a nagydobronyi gyermekotthon kis lakói, meg népes olvasótábora is. Akiket ezúttal két új kiadvánnyal örvendeztetett meg: Az asztal körül c. könyvvel és a Morzsák 5. kötetével. Ezek bemutatójára is sor került a nagydobronyi és a környező falvak, illetve a papi, a tivadari és a borzsovai gyülekezetekben is. E két utóbbi találkozóra mi is elkísértük a szerzőt.


A teljes hír megtekintése