Több, mint iskola, több mint tanár

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt

2013-07-03 - 00:47

A keresztény pedagógia a lehető legtöbbet nyújtó tanítási módszer, hangzott április 17-én a Kárpátaljai Református Egyház Tanügyi Bizottsága által szervezett pedagógus-konferencián, mert lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekeket teljes lényüknek megfelelően tudjuk tanítani, nevelni.



Nemcsak az értelem fejlesztésére fordít figyelmet, az élet más fontos területeire is felkészítést ad, érzelmi és erkölcsi szinten egyaránt. A keresztény pedagógus és iskola értékeket adhat át, melyek mentén a diákok úgy tudják irányítani az életüket, hogy gyarapodjanak, és hasznos tagjai legyenek a társadalomnak.

A Több, mint iskola, több mint tanár címmel megtartott konferenciának a Beregszászi Református Egyházközség gyülekezeti terme adott otthont. Vendégelőadói a Keresztyén Iskolák Nemzetközi Szövetségének (ACSI) munkatársai, Dr. Helen Vaughan (e.: helen van) és Demeter László voltak. A konferenciára több iskolából (nem csak keresztyén) érkeztek pedagógusok: Beregszász, Szernye, Barkaszó, Péterfalva, Zápszony, Nagybereg, Gecse, Gát stb.


A teljes hír megtekintése