Egy nemzet határok nélkül - kirándulás a Dunakanyarban

2022. Aug 26., szerző: Adminisztrátor

Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet nemcsak a kárpátaljai családok, hanem a Sámuel Alapítvány "nagy családja" életére is rányomta a bélyegét. Mivel családjaink hosszú idő óta nem találkoztak, ezért úgy döntöttünk, megteremtjük a találkozás lehetőségét.

A több mint hatvan fős társaság augusztus 23-án érkezett meg Budapestre a Márton Áron Kollégiumba. Közös étkezés és a Margitszigeti séta után kellemesen pihenhettünk meg a szökőkút mellett.

A kirándulás a következő napon Esztergomban folytatódott, itt megtekintettük a Bazilikát, a csodás kilátást és a Mária Valéria hidat. Visszatérve Budapestre a Millenáris parkban tölthettünk együtt egy jó hangulatú estét.

Utolsó nap a Budapesti Állatkertbe látogattunk el, ahol különleges állatfajokat és érdekes bemutatókat láttunk. Az együttlét végén a gyerekek a VONESZO Alapítvány jóvoltából iskolakezdési csomagot vehettek át, így a rengeteg élmény mellett még ajándékot is kaptak.

Ez a néhány együtt töltött nap mindannyiunk számára kikapcsolódás és feltöltődés volt, a Sámueles nagy család ismét együtt lehetett. Hálásak vagyunk támogatóinknak, akik lehetővé tették, hogy kirándulásunk megvalósuljon, a Sydney Magyar Kaszinónak, a Los Angeles-i Első Magyar Református Egyháznak és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének. Istené legyen a dicsőség ezért a tartalmas három napért és annak áldásaiért!

Sámuel Alapítvány

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.