Főszerepben a játék

2022. Aug 03., szerző: Adminisztrátor

2022 júliusának utolsó hetében napközis tábort szerveztünk az Élim Hetyeni Református Fogyatékkal Élők Napközi Otthonában a Magyar Református Szeretetszolgálat támogatásával. A célunk az volt, hogy kicsik és nagyok rendhagyó módon töltsenek el együtt néhány napot. Legyen lehetőségük, a megszokott csoportok keretei nélkül, együtt játszani, szórakozni, még szorosabb közösséggé formálódni. 

Minden napot reggeli áhítattal kezdtünk, amelyen Ábrahám történetével ismerkedtünk meg. Majd tornával folytatva bemelegítettük izmainkat az előttünk álló ügyességi feladatokra. A tápláló reggeli után már kezdődhettek is a különböző megmérettetések. Mivel mindenki nagyon ügyes volt, telt ház volt a képzeletbeli dobogó felső fokán. Ezért mindenki nyereményekkel a tarsolyában térhetet hazaAz ügyességi játékok mellett volt testfestés, kézimunka, dámabajnokság, activity, gokartozás. Az energiaveszteséget minden nap finom ebéddel pótoltuk.

A tábor zárásaként pénteken a Jánosiban található „Dino Parkba” kirándultunk. Miután alaposan végigtanulmányoztuk az őslényvilágot, birtokba vettük a parkban található játszóteret. Mikor már mindenki alaposan elfáradt, elmentünk Beregdédába, ahol nagyon finom pizzát ebédeltünk.

Jó volt megtapasztalni a gyerekek örömét, önfeledt játékát, az egymásra való figyelését, segítőkészségét. Gyermekek és fiatalokegyaránt jól szórakozhattak, minőségi időt tölthettek együtt.

Köszönjük szépen mindazoknak, akik támogatták valamilyen formában a napközis tábort. Isten áldja mindannyiuk életét! Köszönjük a Magyar Református Szeretetszolgálat támogatását.

 

Cseresznye Erzsébet

programigazgató

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.