Vitaminadomány kárpátaljai gyermek- és idősotthonoknak

2022. Jul 09., szerző: Adminisztrátor

Kárpátaliai gyermek- és idősotthonokba kerül majd az a közel nyolcmillió forint összegű adomány, amellyel a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) közvetítésével a Béres Gyógyszergyár támogatta a háború által sújtott régiót.

A C- és D-vitaminokat tartalmazó csomagot szerdán Beregszászban adta át Zán Fábián Sándor kárpátaljai református püspöknek Katona Viktória, a Magyar Református Szeretetszolgálat kárpátaljai szolgálatokért felelős lelkipásztora és Iszlai Gergely, az MRSZ debreceni irodájának operatív vezetője.


Béres Klára a vállalat kommunikációs igazgatója a készítmények felajánlásakor hangsúlyozta: számukra az emberekért érzett felelősség alapvető fontosságú.

Az MRSZ az orosz-ukrán háború kezdete óta támogatja a menekülteket, illetve a Kárpátalján maradókat. Az elmúlt hónapokban több mint 598 tonna adományt juttattak el a rászorulókhoz. Emellett csaknem húszmillió forint értékben támogatták gyógyszerekkel és különböző kórházi felszerelésekkel a határon túli egészségügyi intézményeket.

 reformatus.hu

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.