Tűzeset Beregújfaluban

2021. Nov 20., szerző: Adminisztrátor

2021. november 10-én tűz ütött ki egy családi házban Beregújfaluban. A három gyermeket nevelő házaspár háza szinte teljesen lakhatatlanná vált a falban keletkező elektromos vezetékek zárlata miatt. 

Istennek hála és a tűzoltók emberfeletti erőfeszítéseinek köszönhetően a tüzet sikerült megfékezni.

A kistérség polgármestere és a környező gyülekezetek, valamint az egyházkerület diakóniai központja azonnal felajánlotta segítségét a családnak, akik jelenleg a szomszédoknál találtak ideiglenes, de kedves befogadásra. Az anyagi kár hatalmas, de hálásak vagyunk azért, hogy az eset emberáldozatot nem követelt. Azóta elkezdődött az ingatlan felújítása.

A Kárpátaljai Református Egyházkerület elnöksége és a beregújfalui Füzesi család hálás szívvel köszöni meg mindazoknak az ismert és ismeretlen támogatóknak a segítségét, akik felajánlásaikkal és kétkezi munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a tűzesetben megrongálódott családi ház lassan lakhatóvá váljék. Isten nem hagyja el népét a bajban, a szomorúságban, hanem közel jön hozzá, lehajol mellé és azt mondja: Ne félj, én veled vagyok. Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened. Ézs 41,10.

 

Hordozzuk továbbra is imádságban a családot, kérjünk erőt és kitartást a számukra és lehetőségeinkhez mérten segítsük a helyreállítási munkálatokat.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.