Egykép - fotópályázati felhívás

2019. Feb 14., szerző: Adminisztrátor

Milyennek látod a református egyházat? - fotópályázatot hirdet a Tiszántúli Református Egyházkerület, melynek célja hogy megtaláljuk a Magyar Református Egység Napja (2019. május 18.) kampányfotóját.

Készíts fotót a gyülekezetről, ahol élsz, az iskoláról, ahol tanulsz, vagy az intézményről, ahol dolgozol! Mutasd meg, hogy milyennek látod a református egyházat, a hitéletet, a gyülekezet mindennapjait, a templomi, ünnepi pillanatokat. Készíts képeket azokról a református helyszínekről, ahol szívesen fordulsz meg! Örökítsd meg azokat a pillanatokat, amelyek leginkább kifejezik számodra a közösséget Istennel és a testvéreiddel! Fedezd fel, mutasd meg, meséld el, hogy neked mit jelent a hit – akár absztrakt módon is! Pályázhatnak amatőr és profi fotósok egyaránt, korhatárra való tekintet nélkül. A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 1. 

A pályázat nyertesei pénzjutalomban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer forintot, a második helyezett 30 ezer forintot, a harmadik helyezett 20 ezer forintot kap. Ezen túlmenően a közönségszavazatok alapján egy különdíjat is kiosztunk, melynek összege: 30 ezer forint. 

A zsűri tagjai: 
Máthé András fotóművész
Derencsényi István fotográfus
Mikáczó Kamilla tervezőgrafikus

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/330924130865496/

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.