Keressük a jövő ifjúsági vezetőit!

2019. Jan 15., szerző: Adminisztrátor

Érzel magadban elhívást, hogy a református ifjúsággal foglalkozz? Akkor köztünk a helyed. A Zsinati Ifjúsági Iroda és az Exodus 2019-ben is közösen szervezi meg négy alkalmas Ifjúsági Vezetőképzőjét.

Képzésünk célja, hogy az egyházhoz lazábban vagy szorosabban kapcsolódó fiatalok a Krisztussal való találkozást követően elinduljanak a tanítvánnyá válás útján, ebben az utazásban fejlődnek ifi- vagy kiscsoport-vezetővé. Olyan fiatal vezetőket szeretnénk képezni, akik személyes beszélgetéseken, mentori kapcsolatokon, kiscsoportok vezetésén keresztül segítik saját generációjuk hitbeli növekedését.

Azok jelentkezését várjuk, akik még nem vezetnek ifjúságot, de elhívást kaptak a szolgálatra, akik már foglalkoznak fiatalokkal, de szeretnék bővíteni ismereteiket, akik szeretnének hasonló elhívással rendelkező fiatal ifivezetőkkel kapcsolatot építeni, illetve akik szeretnének az idei Csillagponton kiscsoportot vezetni.

Időpontok, helyszínek

A képzés négy összefüggő részből áll, a jelentkezést úgy tudjuk elfogadni, ha mind a négy képzésen tudja vállalni a jelentkező a részvételt. 

Jelentkezési határidő: 2019. január 18.

A jelentkezés feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése és a lelkészi ajánlás letöltése, majd kitöltött, beszkennelt formájának feltöltése a regisztrációs felület megfelelő helyére.

       Bővebb információ az Ifjúsági Vezetőképző oldalán érhető el.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.