FELVÉTELI HIRDETÉS - Nagyberegi Református Líceum

2018. Jan 16., szerző: Adminisztrátor

A Nagyberegi Református Líceum felvételt hirdet a 8., 9. és 10. osztályba. Azon diákok jelentkezését várjuk, akik 2018-ban fejezik a 7., 8. vagy 9. osztályokat.

Iskolánkban a 10-11. osztályok univerzális profillal működnek. Emellett lehetőség van emelt óraszámban elmélyíteni a tudást angol és ukrán nyelvből, matematikából, informatikából, fizikából, kémiából, biológiából, magyar nyelvből és irodalomból, történelemből, földrajzból, egyházi tantárgyakból.

A líceum diákjai lelki alkalmakon vehetnek részt. Ifjúsági és szövetségi órák, csendeshétvégék, gyülekezeti látogatások, evangelizációk, keresztyén előadások, istentiszteletek keretében mélyíthetik hitüket.

Intézményünkben lehetőség nyílik tanórákon kívüli művészeti képzésre – már 8. osztálytól –, melynek keretében a felvételt nyert diákok hangszer-, ének- és néptánc oktatásban részesülhetnek.

A felvételt nyert tanulók számára kedvezményes étkezést és kollégiumi elszállásolást biztosítunk.

A 8. és 9. osztályba felvételizők matematikából, magyar nyelv és irodalomból tesznek felvételi vizsgát, amit az általános iskola 5-7. és 5-8. osztályainak a tananyaga alapján állítunk össze.

A 10. osztályba felvételizőknek matematikából, magyar nyelv és irodalomból, valamint bibliaismeretből kell felvételi vizsgát tenniük (az 5-9. osztály tananyaga alapján).

2018. február 3-tól szombatonként 8 órai kezdettel a líceumban előkészítő foglalkozásokat tartunk a 7., 8. és 9. osztályosok számára matematikából, valamint magyar nyelvből és irodalomból. Az előkészítő díjtalan.

 

A líceumban 2018. március 10-én 10 órai kezdettel nyílt napot tartunk, mely során az érdeklődők betekintést nyerhetnek a líceumi oktatásba és mindennapokba, részletes tájékoztatást kaphatnak a felvételivel kapcsolatban. Nyílt napunkra szeretettel várjuk a felvételizni kívánó diákokat, szüleiket és minden érdeklődőt.

 

Jelentkezni az intézményben igényelhető és a honlapról is letölthető jelentkezési lappal lehet, melyhez szükséges a helyi lelkipásztor zárt borítékban csatolt ajánlólevele, a születési bizonyítvány és a kódszám másolata.

 

A felvételire való jelentkezés határideje: 2018. április 25.

            A felvételi vizsgák időpontja: 2018. április 28.,  8:00 óra.

A felvételi vizsga díja: 80 hr.

 

További tájékoztató a felvételivel kapcsolatban az iskola honlapján: www.nbrl.com.ua és líceumunk Facebook-oldalán érhető el.

Kérdéseiket az nbrl.kre@gmail.com e-mail címre várjuk.

 

Címünk: 90242 Nagybereg, II. Rákóczi Ferenc út 80. Telefon: +380-31-41-4-29-88

 

Szeretettel várja az érdeklődőket

a Nagyberegi Református Líceum és Diákotthon!

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.