Konfi+ konferencia

2016. Jun 02., szerző: Adminisztrátor

Szeretettel hívunk a Magyarországi Református Egyház Zsinati Ifjúsági Irodájának szervezésében megvalósuló Konfi+ konferenciára, melynek idei témája a "Konfirmáció. Gyülekezet. Iskola" címmel a gyülekezeti és iskolai ifjúsági munka erősítésének lehetőségei a konfirmandus korosztályra fókuszálva.
A konferencia 2016. augusztus 14-17. között kerül megrendezésre a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen (4026 Debrecen, Kálvin tér 16.). A program vasárnap 16:00-kor regisztrációval kezdődik és szerdán 15:30-kor istentisztelettel ér véget. Kérjük, hogy aki jön, lehetőség szerint úgy készüljön, hogy az egész programon részt tudjon venni!

Kiket várunk? 
Lelkészeket, ifjúsági vezetőket, vallástanárokat, hittanoktatókat. Mindazokat, akik célirányosan foglalkoznak a konfirmandus korosztállyal gyülekezetben és/vagy iskolában, illetve szembesülnek e korcsoport katechézisének kérdéseivel. Várunk jelentkezéseket a Kárpát-medence magyarságának egészéből. 

2016. július 10. (24:00 óráig) lehet jelentkezni az alábbi linken: https://drive.google.com/open?id=1p4iL5Gz9Kw3g6q2oG_yZEUJC6WgFFsux-P7gtjOhQHk A konferenciára és szakmai műhelyre 150 főt tudunk fogadni.

A képzés költsége 7 500 Ft (ezen felül más költség nem terheli a résztvevőket), mely összeg a határon túliakat nem terheli (az esetleges hozzájárulást hálás szívvel fogadjuk), de ettől függetlenül anyaországiként amennyiben teher ez az összeg számodra, személyesen kérj támogatást! A pénz nem lehet akadály! Azon résztvevők számára, akik nem élnek a szállás és étkezés lehetőségével, a regisztrációs díj 2000 Ft. Az összeget, kérjük, utald át a jelentkezésed beküldésekor a Magyarországi Református Egyház (MRE) számlaszámára: CIB: 11100104-19024048-36000001. A közleménybe írd be a neved, az egyházkerületed nevét és azt, hogy Ifjúsági Iroda Konfi+.
Jelentkezésed írásban megerősítjük, és a későbbiekben részletesebb programmal jelentkezünk. Főelőadónk Prof. Dr. Friedrich Schweitzer lesz, aki egy több éves nemzetközi konfirmandus kutatásnak a motorja volt, és ebben a kutatásban egyházunk is részt vett. A programstruktúra hasonlóan alakul, mint eddig. Főelőadás, kiscsoportos beszélgetések, műhelyek várnak és sok gyakorlati jó példa bemutatása.

Kérdés, probléma felmerülése esetén fordulj hozzánk bizalommal (ifjusag@reformatus.hu).   Áldáskívánással:
Szontágh Szabolcs Ifjúsági tanácsos

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.