Jótékonysági koncertet ad a Credo együttes

2015. Oct 13., szerző: Adminisztrátor

A Kárpátaljai Magyar Egyházi Kulturális Újjászületési, Zene- és Képzőművészeti Credo Alapítvány és a Kárpátaljai Református Egyház szeretettel meghívja Önt 2015. október 24-én 16 órára az Kárpátaljai megyei Filharmónia nagytermében megrendezésre kerülő koncertre.


Az alkalmon a CREDO együttes 20 éves jubileuma apropóján jótékonysági koncertet ad, valamint ünnepélyes keretek között az egyházunkban zenei szolgálatot végzők részesülnek jutalomban. A koncert fő célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a kárpátaljai egyházközségekben tevékenykedő kántorokra, egyházzenészekre, akik szolgálták/szolgálják közösségüket, és zenével tettek/tesznek bizonyosságot elhivatottságukról, viszont kevés visszaigazolást kaptak munkájuk fontosságáról. A kántorok munkája nem csupán orgonakíséretről szól, hanem a gyerekekkel való foglalkozásról, az énekkar megszervezéséről, sőt, a  kárpátaljai magyarság megőrzésének, kultúrája ápolásának fontos szerepéről.  

Az ünnepi koncert keretein belül szeretnénk ezeknek a kántoroknak díszoklevelet átadni, megköszönve ezzel a kárpátaljai magyarságért, az egyházközösségért tett önfeláldozó munkájukat.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.