Egyházkerületi tanévnyitó istentisztelet

2015. Sep 02., szerző: Adminisztrátor

Tisztelt hitoktatók, lelkipásztorok, gyülekezeti gondnokok! 

A Kárpátaljai Református Egyházkerület Tanügyi Bizottsága tisztelettel és szeretettel meghívja Önt/Önöket az Egyházkerület közös tanévnyitó istentiszteletére, amely 2015. szeptember 6-án, vasárnap lesz a Beregszászi Református Gyülekezet templomában. Az alkalom délután 15 órakor kezdődik és előtte fél órával már lehet regisztrálódni a hitoktatóknak és lelkipásztoroknak.

tanávnyitó_2014

Ezen az alkalmon részt vesznek az egyházi iskoláink diákjai és tanárai, szülők és meghívott vendégeink. Igehirdetéssel, a diákok köszöntésével, valamint meghívott vendégeink köszöntő szavaival kezdhetjük a 2015-2016-os tanévet, együtt könyörögve Isten áldásáért. Ez után az alkalom után hangzik majd el a hittan tanévvel kapcsolatos tájékoztató is. Kérjük, hogy a lelkipásztorok hirdessék ki a gyülekezetekben ezt az alkalmat, és esetlegesen gondoskodjanak a gyülekezeti tagok utaztatásáról is, hogy együtt borulhassunk Istenünk elé.

 

„Ha valaki prédikál, úgy mondja szavait, mint Isten igéit, ha valaki szolgál, úgy szolgáljon, mint aki az Istentől kapott erővel végzi, hogy mindenkor az Isten dicsőítessék Jézus Krisztus által, akié a dicsőség és a hatalom örökkön örökké. Ámen.” 1 Pt 4,11

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.