FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

2012. Feb 13., szerző: Adminisztrátor

 

A NAGYDOBRONYI REFORMÁTUS LÍCEUM FELVÉTELT

 

HIRDET A 2012/2013-AS TANÉVRE

 

             A Nagydobronyi Református Líceumba azon személy jelentkezhet, aki 2012 júliusáig befejezi az általános iskola 9. osztályát. Intézményünkben az oktatás ideje 2 év. Az oktatás fizika-matematika, illetve biológia-kémia tagozaton történik. Ennek megfelelően emelt óraszámban oktatjuk a fizikát, matematikát, biológiát, kémiát. A diákjaink emellett külföldi vendégtanár segítségével emelt szinten tanulhatják az angol nyelvet, valamint igény szerint ECDL vizsgát is tehetnek.

 

 

 

            A jelentkezőknek írásbeli vizsgát kell tenniük (teszt formájában) matematikából, magyar nyelvből, bibliaismeretből és egyháztörténetből. Ének-zene jártasságukról pedig meghallgatás formájában.

 

A felvételi vizsgát megelőzően konzultációkat tartunk 2012. február 18-tól kezdődően és az ezt követő minden második hétvégén, melyre szeretettel várunk minden jelentkezőt.

 

A konzultáció kezdete 9 óra (h.i.sz), melynek költsége 10 hr. alkalmanként.

 

 

 

Minden felvételt nyert diák részére kollégiumot és teljes ellátást biztosítunk, amelyhez a szülőktől szükség és lehetőség szerint támogatást kérünk.

 

 

 

A felvételi vizsgák időpontja: 2012. május 1., 8:00 óra

 

A felvételi költségek díja: 25 hr

 

 

 

 

 

Jelentkezni a líceumban igényelhető vagy a líceum honlapjáról letölthető jelentkezési lapon lehet. A jelentkezéshez szükséges a helyi lelkész zárt borítékban csatolt ajánlólevele.

 

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

 

Címünk: 89463, Ungvári járás, Nagydobrony, Alvég u.5.

 

Tel./fax: 0312-714298

 

 

 

Email: ndreflic@gmail.com

 

Honlap: http://dobronyigimi.at.ua

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.