Választmányi gyűlés a KRISZ-ben

2009. Sep 18., szerző: Adminisztrátor

Szeptember 4-én ült össze a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet választmánya, hogy döntést hozzon arról, 2010-ben milyen programok színesítik majd a kárpátaljai fiatalok ünnep- és hétköznapjait.

A KRISZ 2009 szeptemberéig részben vagy önállóan 81 alkalmat szervezett. A mérleg pozitív Idén a megújulás témakörére összpontosítottunk, s ez egy kicsit minket is megújított. Eddig 34 taggal bővültünk. Olyan elkötelezett fiatalokkal, akik szolgálnak csakúgy a KRISZ-ben, mint saját gyülekezeteikben. És egyre több alapszervezet van megalakulóban… 2010-ben is folytatjuk a megkezdett stratégiákat: a konfirmandusok, saját korosztályunk és a fiatal házaspárok megszólítását.

Továbbra is megszervezzük az idén nagy sikert arató konfirmandus focikupát, sőt előkészületben van egy másfajta sportesemény is. A következő év a harc körül fog forogni – tájékoztatott Szanyi György elnök –, mert sok a tespedt hívő. Könnyen feladjuk bástyáinkat, feladjuk életünkben, a kísértésekben... Nem tusakodjuk meg a nehéz kérdéseket. És beszélni fogunk a sötét hatalmakról, melyek ellen harcolni kell. Fel kell ébreszteni az embereket. Fontos, hogy a keresztyénségen túl is fel tudjunk mutatni valamit. Ezért egyre többet beszélünk a ránk bízott feladatokról, arról, hogy nem véletlenül vagyunk ott, ahol élünk…
A KRISZ programjairól bővebb információt a www.krisz.try.hu weboldalon kaphatnak. Ugyanitt letölthető segédanyagok, ifjúsági óravázlatok, beszámolók találhatók.
s.k.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.