Nagy mennyiségű számítógép és fénymásoló ingyenes kiosztása

2009. Dec 09., szerző: Adminisztrátor

Kb. fél évvel ezelőtt ugyanez a pályázat már megjelent, és a honlapunkon is szerepelt. A Dél-Alföld Média kft. újabb pályázatot hirdet 2010. február 22. határidővel.
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a kiíró nem ellenőrzi a helyszínt, ahová a támogatás érkezik, ugyanakkor magyar állampolgárságú magánszemélynek vagy szervezetenek kell pályáznia. Így kárpátaljai szervezet is lehet támogatott, amennyiben a pályázó (aki aláírja a dokumentumokat) magyar állampolgár.
A pályázathoz 4000 Ft-tal kell támogatni a Morgoncok Gyermekajándékozási Alapítványt, a számlaszám a kiírásban megtalálható.
Amennyiben a pályázó nem kap támogatást, erről értesítést sem fog kapni.

Üdv: Nigriny-Demeter Adrienn


Postára adási határidő: 2010. február 22.

A Dél-alföldi média Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű számítógép és fénymásoló ingyenes kiosztására

1. számítógépek:
A számítógépek használtak, Pentium 4 típusúak, DVD írót és 240Gb merevlemezt valamint 1Gb RAM-ot tartalmaznak. A számítógépekhez 17 colos LCD monitor, billentyűzet és optikai egér tartozik.

A számítógépekre magyar nyelvű operációs rendszert és teljes irodai programcsomagot telepítünk (Ubuntu Linux). A gépek még hosszú évekig képesek az irodai feladatok tökéletes ellátására, alkalmasak Windows XP, Windows Vista és Windows 7 futtatására.
A gépekhez lehetőség van továbbá több darab vegyes típusú lézernyomtató kiosztására, ezek szintén működőképesek mindegyikkel, próbaoldalt nyomtatunk.

2. fénymásolók
Canon vegyes típusszámú multifunkciós fénymásolók, ezek szintén teszteltek és tökéletesen működnek.

Egy pályázatban maximum 2 db számítógépre és 1 db nyomtatóra vagy 2 db fénymásolóra lehet pályázni.

A pályázat részvételi feltétele:
A Morgoncok Gyermekajándékozási Alapítvány 4000 Ft-tal történő támogatása, mely összeget a Morgoncok Alapítvány Raiffeisen Bank Szeged 12067008-01126856-00100004 számlájára kérünk átutalni. A megjegyzés rovatban feltüntetve: támogatás.

Amennyiben az átutalás problémába ütközik, bármelyik Raiffeisen Bankfiókban befizethető az összeg az alapítvány számlájára a Morgoncok Alapítvány 6700-A02PVS-001 bankon belüli számlaszámra vagy rózsaszínű postai csekken elküldhető a Morgoncok Alapítvány 6721 Szeged Háló u. 8. levelezési címre.
A MORGONCOK Alapítvány a támogatásából mesekönyveket és kórházi falfestményeket készít.
Tevékenységükről a www.morgoncok.hu weboldalon tájékozódhatnak.
A MORGONCOK Alapítvány támogatásából a pályázat kiírója semmilyen juttatásban nem részesül, az alapítvánnyal sem üzleti sem más kapcsolatban nem áll, csupán az alapítvány munkáját támogatja!

Pályázhatnak: nonprofit szervezetek, cégek, egyesületek, alapítványok, intézmények, önkormányzatok, egyéni vállalkozók

A pályázati adatlap letölthető a Dél-alföldi Média Kft pályázati honlapjáról: www.damkft.com
A kitöltött pályázati adatlapokat, a támogatás befizetésről szóló igazolást (átutalás vagy befizetés másolat), valamint a csatolandó dokumentumokat az alábbi címre kérjük postai úton elküldeni (a borítékra ráírva "Számítógépek kiosztása pályázat"):
Dél-alföldi Média Kft.
Domaszék
Dózsa György utca 46.
6781

Postára adási határidő: 2010. február 22. Ez a nap lehet a postai feladás legutolsó határideje, a határidőn túl feladott pályázatok azonnali kizárásra kerülnek!

A támogatottak kiértesítése

A támogatott pályázók számára március 22-én postázzuk az értesítést. Ha a pályázat nem kerül támogatásra, úgy értesítést postai úton nem küldünk!

A támogatottak listáját a www.damkft.com honlapunkon közöljük.
A kiosztott gépekre 3 hónap garanciát vállunk!

Egy számítógép vagy fénymásoló odaítélése esetén a gépek szállításáról futárszolgálattal cégünk gondoskodik.
Több számítógép odaítélése esetén a számítógépek Szegedről történő elszállításáról a nyerteseknek kell gondoskodni!

A pályázathoz kapcsolódó elérhetőség:
E-mail: palyazat@damkft.com
Honlap: www.damkft.com

Kérjük, amennyiben ezt a pályázatot tovább szeretné adni, más oldalon vagy újságban megjelentetni, azt változatlan formában tegye.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.