Tanügyi változások

2009. Nov 26., szerző: Adminisztrátor

Az elmúlt időszak eseményeinek hatására változások történtek a Tanügyi Bizottság rendezvényeiben is. Ezeket szeretnénk ismertetni:
Megváltoztak az ének- és szavalóversenyek időpontjai.
Máramaros-Ugocsa megyében november 29-én lesz megtartva a megyei ének- és szavalóverseny Tivadarfalván, 13 órától.
Bereg megyében Balazsér ad otthont a megyei ének- és szavalóversenynek december 6-án, délután 14 órától.
Nyomatékosan kérünk minden hitoktatót, hogy legkésőbb a versenyek előtti hét vasárnapjáig jelentkezzenek azokra a versenyekre, amelyekhez jelentkezés szükséges!
A kerületi ének- és szavalóversenyre terveink szerint 2010 tavaszán kerül sor. Erről mindenkit értesíteni fogunk.
A december 4–5-re tervezett hitoktató továbbképzőt megtartjuk. Hazai előadók fognak előadást tartani, ugyanis az influenzajárvány miatt a meghívott előadóink most nem tudnak eljönni.
A karantén miatt kimaradt tananyagok pótlását az iskolai tanítás megkezdésével a lehetőségekhez képest szükséges megtenni. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor saját belátásuk szerint dönthetik el a hitoktatók, hogy a tanterv alapján melyik tananyagot hagyják ki ebben a tanévben. Ezzel kapcsolatban a hitoktató továbbképzőn még beszélgetünk.
A programok sajnos továbbra is változhatnak az országunkban kialakult helyzet miatt. Ez esetben igyekszünk mindenkit értesíteni a változásokról. Kérjük a hitoktatókat, hogy kísérjék figyelemmel a Tanügyi Bizottság honlapját illetve a Küldetés c. egyházi lapunkat, ahol megtalálhatják ezeket az információkat.

http://www.reformatus.com.ua/lap/tanulmanyibizottsag

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.