Első "MILVUS" nemzetközi természetfotó pályázat

2009. Apr 28., szerző: Adminisztrátor

Pályázhat: hivatásos és amatőr fotósok a világ bármely részéről

Kiíró: MILVUS Csoport Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Beadási határidő: 2009. május 23.

A pályázatra hivatásos és amatőr fotósok a világ bármely részéről egyaránt nevezhetnek digitálisan készített felvételekkel. Etikai követelmény, hogy a beküldött felvételek hiteles mondanivalót tükrözzenek, a fotók pedig természetes körülmények között készüljenek és ne legyenek módosítva számítógépen.

A pályázatra beküldhető képek száma kategóriánként 4 darab.

A fotók kizárólag csak CD-ROM-on nevezhetők JPEG formátumban. A pályaművek számozása a két kategóriában 1-től 8-ig történik, amely megfelel a pontosan kitöltött Nevezési lappal. A beküldött fényképek címét csak a Nevezési lapra kell feltűntetni.
A fotók mérete: a hosszabbik oldal max:1024 pixel, továbbá 300 dpi felbontású, és maximum 1 MB legyen.

A díjazott szerzők munkáit a kiírók utólag bekérik e-mailen nagy felbontásban, melyeket a 2009-ben megrendezett gólyafesztivál alkalmából kiállítanak, és e célból 30/40 cm-es méretben kinyomtatják.

Nevezés: Nevezni szigorúan csak Nevezési lappal lehet mely letölthető a http://www.milvus.ro/images/PDF/Entry_form.doc oldalról melyet a fotókkal együtt CD-n kell beküldeni a pályázatra (a postacím a dokumentum elején található). A pályázók CD-it a kiírók a zsűrizést követő 2 héten belül megsemmisítik.

Nevezési díj: A nevezési díj egy kategóriában 10 euró (15 dollár), két kategóriában 15 euró (20 dollár), melyet postai úton a CD-vel és Nevezési lappal együtt borítékban kell elküldeni vagy banki átutalással kifizetni, vagy a Milvus Csoport honlapján található PayPal fizetési rendszert használva lehet kifizetni (http://www.milvus.ro).

Díjazás: a zsűri által legjobbnak ítélt fénykép a verseny Nagydíját kapja :

500 euró készpénz, Milvus emlékplakett, Oklevél.

Mindkét kategóriában kiosztandó I-II-III díj.

I díj : 200 euró készpénz, Oklevél

II díj : 100 euró készpénz, Oklevél

III díj: Oklevél és a Milvus csoport által felajánlott jutalomcsomag

Ezenkívül a szponzorok és támogatóktól függően a szervezők még más díjakat is kiadhatnak.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.