KRISZ évzáró és szilveszteri alkalom

2009. Jan 07., szerző: Adminisztrátor

A 2008-as év végén sor került a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet gondozásában az évzáró és szilveszteri alkalomra. Az évzáró december 30-án kezdődött, melyre, nagy örömünkre 66 fiatal jött el, akikhez szilveszter este sokan csatlakoztak, így a szilveszteri alkalmon összesen 150-en vettünk részt.


Áldott és vidám esemény volt ez, mivel a fiatalok Istennel és egymással tölthették az év utolsó két napját, úgy hogy közben sok vidámságban, értékes előadásban, áhítatban, imaközösségben volt részük. A vidám játékok mellett filmvetítésre is sor került. A programfelelős Kiss Bertalan volt (a KRISZ főtitkára), valamint előadásokat az évzárón Kacsó Géza és Estók István lelkipásztorok tartottak.

A szilveszteri alkalmat Szeghjlánik Péter áhítata kezdte, amelyet a vacsora követett. Ezután két órában a vidámságoké volt a főszerep, ugyanis táncházra és játékokra került sor. Az évet Isten igéje zárta.

Az istentiszteletet Ötvös Károly lelkipásztor vezette, az úrvacsorát, amely pontban éjfélkor zajlott, Harsányi Béla szolgáltatta ki.
A köszöntések után a Siloám együttes szolgálatában közel egyórás dicsőítésre került sor, amit a táncház második felvonása követett. Ezután, akik még bírták az éjszaka fáradalmait, további szórakoztató, vidám játékokban vehettek részt.
Hála, hogy Isten közösségében ért véget a 2008-as esztendő és kezdődött el az új év!
P.G.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.