Idén is a beregszászi református templomban kezdődött...

2008. Jul 28., szerző: Adminisztrátor

1994 óta kerül megrendezésre Beregszász városában az angol Biblia-tábor. A megrendezés ideje gyakorlatilag mindig július utolsó hete, ami átnyúlik augusztusba. Általában 120-130 diák vesz részt nyaranta a táborban. Ez a bibliai tábor azt jelenti, hogy mindig valamilyen bibliai téma köré van csoportosítva az, hogy pontosan mivel is foglalkozunk egy hétig. Amit csak lehet, igyekszünk angolul átadni, mindig angol anyanyelvûek és nagyon hozzáértõ, képzett magyar tanárok segítségével. Az hogy létezünk sok szorgos ember munkájának köszönhetõ, legfõképpen itt most Ábrahám Károlynét említjük meg, de nem szeretnék olyan emberekrõl sem megfelejtkezni, akik nélkül nem lehetnénk ott, ahol most éppen vagyunk, mint például Dobos Sándor vagy Peter Banks.

Három fontos intézmény teszi lehetõvé azt, hogy évente kellemes körülmények között és többé kevésbé elérhetõ önköltségek mellett kerüljön megszervezésre: a Beregszászi Református Egyház, a Beregszászi Magyar Gimnázium és nem utolsó sorban a Beregszászi Magyar Fõiskola.
A hét során a résztvevõk sokat tanulhatnak a tanároktól: gazdagodhatnak lelkiekben és bõvíthetik tudásukat, s mindezt barátaikkal, ismerõseikkel, akikkel egy garantáltan felejthetetlen hetet tölthetnek együtt.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.