Egységben, hitben növekedve

2008. Nov 20., szerző: Adminisztrátor

A közelmúltban került sor a KRISZ tisztújító közgyűlésére, melyen új elnökségnek és választmánynak szavazott bizalmat a tagság. A tisztújító közgyűlésen harminckét KRISZ-tag volt jelen és kilenc olyan tag, akik aktívan bekapcsolódtak a KRISZ munkájába, de nem még nem tagjaink.
Zán Fábián Sándor elnök úr javaslatára az elnök és az alelnök ideje, mely eddig két év volt, legyen négy év, amit esetleg idő közben lehet majd változtatni.
Petrusinec Vladimir tájékoztatta a jelenlévőket az elnök feladatköréről, mely nyolc pontból áll. A szavazás titkos, de nyílt, kézfelemelésével történt. Harminckét szavazattal Szanyi György lelkész lett a KRISZ új elnöke.
Ezt követően került sor az alelnök jelölésére. Kacsó Gézát és Kiss Bertalant jelölése után huszonnégy szavazatot kapott Kacsó Géza lelkipásztor és hatot Kiss Bertalan.
Szanyi György elnök úr javaslatára a tagok főtitkárt is választottak.

Petrusinec Vladimir felolvasta a főtitkár feladatkörét. Majd kézfelnyújtással harmincegy szavazatot kapva, megválasztásra került Kiss Bertalan.
Majd a választmány tagjait is szavazásra bocsátva a következő tagokat jegyezték be.
Ugocsa megyében: Igyártó Nikoletta 25 szavazatot kapott, Kész Julianna 18-at és Petrusinec Vladimir 27 szavazattal lett választmányi tag. Ung megyében: Bátyi Sándor 24 szavazatot kapott, Bolyog Beáta 20-at, Sponták Katalin pedig 23 szavazattal lett megválasztva. Bereg megyében pedig Balázs Zoltán 18-at, Keresztyén Anett 16-ot, Pataki Gábor 22-t, Kovács Sándor 12 szavazattal lett választmányi tag.
Szanyi György elnök úr zárszóként elmondta, hogy a jövő évben a Róma 12, 1–2 lesz a KRISZ vezérigéje.
Kérlek azért titeket atyámfiai az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élõ, szent és Istennek kedves áldozatul, mint a ti okos tiszteleteteket.
És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata.

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.