Bibliahét Fornoson

2009. Feb 23., szerző: Adminisztrátor

Isten kegyelméből immár második esztendeje kerül sor gyülekezetünkben bibliatanulmányozó hétre. Idén január 12–16. között került megrendezésre. Hálát adok Istennek, hogy adott vágyakozó szívű embereket, akik estéről estére megtöltötték a gyülekezeti termet. Minden alkalommal telt ház volt.

Az alkalom délután kezdődött énektanulással, áhítattal, majd a bibliatanulmányozó előadás következett, s az alkalom fórummal ért véget. Fontosnak tartom a Biblia tanulmányozását, hisz a napi felszínes igeolvasás sokszor nem ad lelki táplálékot, mert csak keresztülfutunk a kijelölt szakaszon és nincs időnk elmélyülni az ige üzenetében. Ezen a héten erre bőven jutott idő.

A hét témája Péter apostol első leve volt. Minden nap egy-egy fejezetet tanulmányoztunk más-más igehirdető tolmácsolásában. Isten szavát Halász Dezső, Bernát Tamás, Horkay László, Dancs Róbert és Radvánszky Ferenc lelkipásztorok hirdették.



A hívek nagy örömmel és buzgósággal fogadták az igét. Sokan megerősödtek a kegyelemben és a szolgálatban. Volt olyan házaspár is, aki elmondta, hogy ezen a héten Isten eggyé tette őket az imádkozásban. Feladatot is kaptak a résztvevők a 2009-es évre: minden hívőnek legalább egy embert be kell hoznia a gyülekezet közösségébe, Isten előtt imádságban kell hordozni.

Hatalmas a mi Urunk, mert igéjével csodálatosan munkálkodik emberek életében, és az övéit is használja a maga dicsőségére.

Gergely Szabolcs

fornosi lelkipásztor

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.