Shirchadasj & band koncertek egész Magyarországon

2008. May 04., szerző: Adminisztrátor

Szikszón 2008. április 30-án léptek fel.
Shirchadasj & band az idén is koncert turnén mutatta meg, hogy hogyan vallanak hitükről énekekben, és hogy ezek a koncertek nem magukért vannak, hanem a hátrányos helyzetűekért, a rászorulókért.

A jelenlévők kisfilmet láthattak az Alapítványról.

http://tour.shirchadasj.nl/

stichtingsamuel.html

Shirchadasj & band egy Holland kórus, akik évről-évre ellátogatnak Magyarországra, hogy hirdessék az Evangéliumot énekekkel.
Az idei évben a Magyar Református Szeretetszolgálattal együtt járták a koncert helyszíneit, és a kárpátaljai Sámuel Alapítványnak gyűjtöttek a segélykoncertek adományaival. A Sámuel Alapítvány Kárpátalján állami gondozásban nevelkedő gyermekeket támogat és családtípusú gyermekotthonokban segíti élet-körlményeiket megváltaoztatni, és ismertetik meg velük Krisztus szeretetét.
Áldott volt az esti koncert, Lélekben, és igazságban, mert a dalokban Lélek és élet volt, és áldott volt a dicséretmondásban is, hiszen együtt énekelhettünk, magasztalhattuk a mennyei Atyát. És áldott volt az adakozásban, a segítő kezek kinyújtásában is.
Isten áldja meg a Shirchadasj minden tagjának életét, szolgálatát, mindazokét, akik megszervezték ezt a koncertsorozatot, és azokét is, akik adományaikkal támogatták az Alapítványt. Áldja meg az Úr az Alapítvány vezetését, hogy a legszükségesebb helyekre juttassák el az adományokat, a munkatársaknak Isten erejét kívánjuk a szolgálat végzéséhez, örömöt a gyermekek mosolyában. És Isten áldja meg a gyermekeket is az Ő ismeretével, szeretetével.

Forrás: www.tirek.hu

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.