A Técsői Református Líceum ifjúságának

2008. Dec 18., szerző: Adminisztrátor

szolgálatai Feketepatakon és Visken
„Szolgáljátok az Urat örvendezéssel.”( Zsolt 100, 2) Örömmel és hálával adok számot líceumunk ifjúságának az elmúlt időszakban végzett szolgálatairól, ifjúsági életének legfontosabb eseményeiről. Az ifjúság programjai az iskolai tanévet követik, ezért beszámolóm is elsősorban ezt követi.

Hála érte Istennek, mozgalmas élete van intézményünkben ifjúságunknak. Most az ifi két kiemelkedő, lelkiekben gazdagító eseményén való részvételéről számolhatok be.

1) A Máramaros-Ugocsa megyei csendesnapon való részvételünk Feketepatakon 2008. október 19-én


Ezen alkalmon megyénk gyülekezeteinek képviselői gyűltek egybe, hogy csendesnap keretében dicsérjék az Urat, és ezáltal egymás hite által erősödjenek, közel négyszázan. Az alkalomra a gyülekezet lelkipásztora, Homoki Gábor tiszteletes úr meghívását fogadtuk el, és szolgálatunkkal színesítettük az evangelizációt. 

2) Az ifjúság lelki életét építő második alkakom advent harmadik vasárnapjához köthető

 

2008. december 14-én a viski gyülekezet megbízott lelkipásztora, Jenei Károly meghívására érkeztünk, hogy dicsőíthessük és magasztaljuk az Úr nagyságát énekekkel és versekkel.

E szolgálatunkkal  egy gyümölcsöző evangelizációs hetet zártunk, amelyen id. Pocsai Sándor tiszteletes szolgált.

Itt is láthattuk, hogy milyen gyorsan betöltheti az egész világot a megfeszített, feltámadott és hamarosan visszatérő Megváltóról szóló üzenet fiataljaink szolgáló serege által, amely szeretetből, hit által szólt!

Bízom benne, hogy Kárpátalja Református Egyház gyülekezetei e beszámolómmal  kicsit betekintést nyernek fiataljaink életébe, s talán még több ifjú kedvet, indíttatást érez majd a gyülekezeti ifjúsági csoport életébe való bekapcsolódásra. Soli Deo Gloria! – Egyedül Istené a dicsőség!

Kádár Eleonóra,
a Técsői Református Líceum vallástanára

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.