Pályázati felhívás

2008. Mar 27., szerző: Adminisztrátor

A pályázat tárgya: A Budapest Pasaréti Református Gyülekezet tagjai ingyenes magyarországi táborozást ajánlanak fel kárpátaljai református gyülekezetek gyermekei részére. 100 gyermek és 10 kísérő egy hetet tölthet el egy diáktáborban. A Tábor ideje alatt a résztvevők faházakban laknak, napi 4-szeri étkezést kapnak, számukra kulturális-, sport- és szórakoztató programokat szervezünk. Az utazást autóbusszal a magyar határtól biztosítjuk, addig a résztvevőknek saját szervezésben kell eljutniuk.

A pályázók köre: Olyan református gyülekezetek pályázatát várjuk, akik a közösségükbe tartozó gyermekeket összefogva legalább 10 gyermek és 1 velük érkező kísérő táborozását kérik.
A pályázat célja: A kárpátaljai református gyermekek hitükben és magyarságukban gazdagodva töltsenek egy kellemes hetet Magyarországon.
A tábor ideje és helyszíne: 2008 augusztus 22-29. - Dunapataj – Szelídi tó, Lepke üdülő
Pályázati feltételek: Ukrán állampolgárság, aktív református gyülekezeti tagság (a szülők részéről is), gyermekeknek 8-14 éves életkor, kísérőknek legalább 24 éves életkor.
Eredményhírdetés: 2008. április 15.
A pályázatnak az alábbiakat kell tartalmazniuk:
• A pályázatot összeállító személy(ek) neve, elérhetősége;
• A pályázó gyülekezet rövid bemutatása (maximum 2 oldal);
• A gyülekezet lelkipásztorának nyilatkozata, hogy támogatja a gyermekek magyarországi táborozását; és vállalja, hogy a magyarországi táborozáshoz szükséges okmányok beszerzését megszervezi (útlevél, vízum, szülői beleegyezés közjegyző előtt kiállítva, engedély az Ukrán Határőrség részéről stb.)
• A kísérő személy(ek) rövid életrajza, elérhetősége (maximum 2 oldal);
• A kísérő(k) nyilatkozata arról, hogy milyen módon tudnák segíteni a tábor hitéleti sikerét (igehirdetés, előadás, énektanítás, stb.);
• A gyermekek létszámának, életkorának, nemének, településének ismertetése, valamint, annak közlése, hogy a gyermekek jártak-e már Magyarországon.

A pályázatokat 2008 március 31-ig postázzák (jutassák el) a :……………………….Kérdéseikkel keressék Nemeskéri Pált (+36-20-9193518, e-mail: szekundum@muskatli.hu)

A hírhez még nem érkezett
hozzászólás.
Hozzászólok.