Krisztus feltámadt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt

2013-07-02 - 22:06

"El lehet-e érni a békességet ilyen körülmények között? Igen, el, ha emlékszünk arra, hogy az emberek közötti béke kezdete a szívünkben levő belső béke. Krisztushoz fordulva és rá bízva életünket valóban békéltetőkké válunk" - írja a kárpátaljai főjegyző.

"Ki a mi bűneinkért halálra adatott, és feltámasztatott a mi megigazulásunkért." (Róm 4,25).

Szeretett Testvéreim az Úrban! Teljes szívemmel ünnepelve és örvendezve köszöntelek benneteket a húsvét nagy és üdvözítő ünnepén!

Örvendezzetek, kedveseim, mert eljött a húsvét örvendetes ünnepe – az "ünnepek ünnepe" és a Szentlélek kegyelméből az Úr újból arra méltat minket, hogy megláthassuk a feltámadt Istenembert, Jézus Krisztust, aki összezúzta a poklot, eltiporta a halált és a Mennyei Atyának "mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig" való engedelmességével megváltotta Ádám engedetlenségének bűnét. A bűn által megromlott emberi természet, amely hajlamos a bűnre és a bűnben megfosztatott az isteni hasonlatosságtól, megújult a Krisztusban, vele együtt feltámadt és felvitetett a Mennyei Atya trónusához a maga teljességében mutatva fel az Isten szeretett teremtményének kezdeti szépségét.


A teljes hír megtekintése