A Portál véleményezése
Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt
Szimkovics Tibor
2009-12-09 - 12:39
Az év újságírója díj kapcsán:
Mivel az adott topicban befulladt a jelölés, kérem az Adminisztrátort, hogy indítsa el az online szavazást mihamarabb, talán reprezentatívabb lenne.
Ami a jelölteket illeti, lényegében minden valamirevaló jelölt neve elhangzott...
Dancs Róbert
2009-11-03 - 13:21
Köszönöm, hogy felkerült a missziói munkaterv!
Dancs Róbert
2009-10-22 - 13:07
Kedves Adminisztrátor!
Légyszíves tedd fel a honlapra a 2009. évi Bereg-megyei Egységes Missziói Munkaterv formanyomtatványát, hogy akik gépen szeretnék kitölteni, azok letölthessék a dokumentumot a számítógépes kitöltéshez!
Tudom, hogy még nem késett, mert a rákosi presbiteri konferencia után kell csak elkezdeni a kitöltését, de úgy gondoltam, hogy időben szólok az ügyben, mint lelkészi missziói bizottsági tag.
Köszönöm segítségedet! Jó munkát!
Dancs Róbert
2009-10-09 - 20:06
Ezen a linken tévedés jelent meg:
http://www.reformatus.com.ua/index.php?m=aktualitas&a=show&i=1937
Segédlelkészt nem szentel az egyházunk, csak beosztott a lelkészet!
Segédlelkész az, aki 6. éves teológiai hallgató, és még tanul a teológián. Aki 6. év utáni nagypapi vizsgát tett, az "beosztott lelkipásztor"!!!
Csak beosztott lelkész szentelhető! Kérem ezt a hibát javítsák ki a portálon!
Szimkovics Tibor
2009-09-23 - 14:53
Köszönjük.
Dancs Róbert
2009-09-23 - 11:25
Nekem mára elkezdett működni! Köszönjük a hiba korrigálását!
Dancs Róbert
2009-09-21 - 13:47
Nagyon kellene, ma eléggé beégtem, amikor egy német személynek angolul mutattam be ukrán Windows alatta a portálunkat ( www.refmunkacs.try.hu ) és nem tudtam átváltani a kódolást (ukrán Windowsnál még nehezebb megtalálni a jót) és végül arab betűket jelenítette meg az ékezetek helyén. Nagyon ciki volt így bemutatni...
Szimkovics Tibor
2009-08-12 - 11:57
Kedves Admin.
Tisztelettel jelentem, hogy sikerült a problémáért közbenjárni, és úgy tűnik, meg van oldva...
(Külön köszönet jár Rácsok András barátomnak)
További jó munkát!
Szimkovics Tibor
2009-07-26 - 16:44
Kedves Adminisztrátorunk!
Ha egy mód van rá, ki kellene könyörögni, hogy a Tirek újított motorjának legalább egy részét megkaphassuk. Egészen pontosan egy elenyésző apróságra gondolok: a lapozásnál erősen zavarba jön a Firefox, mivel egy olyan gombot kellene megjelenítenie, amit elfelejtettek a szerverre feltölteni. Az Internet Explorer kedvesen megelőlegezi legalább a gomb hűlt helyét, ezért azzal már lehet lapozni; de ez így azért nem egészen korrekt a felhasználók szempontjából (ne támogassuk a Microsoft monopóliumát :)).
A Tirek frissített lapjain szöveges linket találhatunk (Egészen pontosan: régebbi hírek; frissebb hírek), és ezzel mindegyik böngésző boldogul már.
Ha lehet, kéretik tolmácsolni ezt a Tiszáninneni Egyházkerület gurui felé :)
Előre is köszönöm!
Szimkovics Tibor
2009-07-25 - 12:55
A egyik hírben (Presbiteri csendesnap Homokon) van egy kis pontatlanság, kérlek, korrigáld. Nem homoki és minaji, hanem ráti és minaji beosztott lelkész volnék...
Dancs Róbert
2009-07-23 - 22:23
Légyszíves egy-egy képet a hírekhez mellékelni!
Ugyanis nagyon kíváncsi vagyok, ha egy-egy beszámolót olvasok...
Dancs Róbert
2009-06-05 - 15:15
Kedves Adminisztrátor!
Köszönöm, az ígéretet a személyes válaszra, de én pont azért a fórumban kérdezek ilyeneket, hogy hátha másokban is indítok el gondolatokat a fejlesztéssekkel kapcsolatban, amiket megoszthatnak és akkor együtt gondolkodva többre jutnánk.
Természetesen kíváncsi vagyok a válaszra személyesen is. :)
Üdv: Róbert
Dancs Róbert
2009-05-30 - 20:02
Kedves Adminisztrátor!
Egy olyan kérést intéztek felém, hogy a munkácsi gyülekezet aloldalának ( www.refmunkacs.try.hu ) legyen akadálymentes változata, hogy vakok számára készült olvasóprogrammal is olvasható legyen. Mivel ezen a honlapmotoron egyre több a flash és a kép, érdemes lenne fejleszteni és beépíteni az akadálymentes változatot. Például úgy, mint a www.reformatus.hu -n is van. (Jobb felső sarokban egy gomb, és azzal át lehet kapcsolni.) Természetesen a főoldalra is kellene az akadálymentes változat.
Kérdésem az lenne, hogy lesz-e ilyen irányú fejlesztés? És ha igen, akkor kb. mikorra?
Üdvözlettel: Róbert
Dancs Róbert
2009-05-18 - 16:36
Nálam a "Bibliaolvasó Kalauz" gomb most sem megy! Csak nálam van gond, vagy másutt is?
(A Banner eltűnése gondot, én nem tapasztaltam, bár lehet, hogy éppen akkor nem látogattam a honlapot.)
Szimkovics Tibor
2009-05-16 - 22:40
A hiba valós volt, 2 napig.
Mostanra megszűnt.
Minden ok.
Szimkovics Tibor
2009-05-15 - 08:11
Elég mókás, hogy a legtöbb banner eltűnt a főoldalról (többek közt az aloldalak menü is). Remélem, csak valami apró hiba a szerveren...
Dancs Róbert
2009-05-12 - 12:52
Kedves Adminisztrátor(ok)!
Sajnos nem jelenik meg a "Bibliolvasó Kalauz" gomb alatti tartalom. Kérlek javítsátok a hibát!
Dancs Róbert
2008-06-10 - 12:56
Kedves János!
Már beszéltem az adminisztrátorral a név elrejtése ügyében. Meglátjuk mi lesz belőle. Természetesen ez nem kis átalakítás a honlap motorját üzemeltető informatikusoknak.
Még az imafalat is fogom mondani.
Üdv: Róbert
Gajdos János
2008-05-26 - 10:37
Szia Róbert!
Teljesen egyetértek az ellenvetéseddel, mert valóban fennáll egy ilyen vírus veszélye. Az e- mail regisztráció az bajos, mert bizonyára vannak olyan emberek, akiknek imatámaszra lenne szükségük, de nem hinném, hogy e- mail regisztrációval foglalkoznának. Viszont a név elrejtéses opciót kitűnőnek találom!
Életedre és munkádra Istenünk áldását kérem!
Híreink RSS
- Az MRE zsinati osztályának munkatársai tettek munkalátogatást a KRE püspöki hivatalában
- Ülésezik a KRE zsinata
- Húsz éve alakult a Generális Konvent
- Húsz éve alakult a Generális Konvent
- Részvétnyilvánítás
- Konfirmandus és ifjúsági csendesnap Nagyberegen
- Hálaadó istentisztelet a korláthelmeci református templomban
- Lelkészgyűlést tartottak Nagydobronyban az Ungi Református Egyházmegye lelkipásztorai
- Köszönetnyilvánítás
- Egyházkerületi tanévnyitó istentisztelet
- KÁRPÁTALJÁN 150 DIÁK TANÉVKEZDÉSÉT TÁMOGATTA AZ MRSZ
- Beszélgetés Cserniga Gyula beregszászi református lelkésszel
Programajánló RSS
- Egyházmegyei konfirmandus találkozó
- Nőszövetségi csendesdélután
- Kárpát-medencei Református Ifjúsági Imaéjjel
- Emlékzsinat
- Hálaadó istentisztelet Haranglábon
- Felnőtt evangelizációs hét
- Presbiteri csendeshétvége
- Megújulás éve megújuló házasságban
- Nyílt nap
- Világimanap 2024
- Bach Mindenkinek
- Virágvasárnapi csendesdélutánok Máramaros-Ugocsa megyében
Kitekintő RSS
- Koen bemutatónapok
- Érted is. Érted is?
- Részvétnyilvánítás
- Köszönetnyilvánítás
- 100 éves a Kárpátaljai Református Egyházkerület
- SZAVALÓ- és ÉNEKVERSENY VALAMINT RAJZ- és FOTÓPÁLYÁZATI FELHÍVÁS IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!
- 100 éves a Kárpátaljai Református Egyházkerület
- Kárpát-medencei protestáns teológushallgatók találkozója Budapesten
- Április 5-én temetik Répás Zsuzsannát
- Ökumenikus imahét 2023
- Hálaadó estet tartott a szeretetszolgálat (MRSZ)
- Egy nagygyűlés tanulságai
Pályázatok RSS
- FELHÍVÁS
- A Kárpátaljai Református Egyház együttműködve a HEKS/EPER Románia-val pályázatot hirdet
- A Kálvin János Református Szakkollégium a 2024/25-ös tanévben is felvételt hirdet.
- Pályázati lehetőségek
- Nagydobronyi Református Líceum - Felvételi 2024
- Felvételi lehetőség a Nagyberegi Református Líceumba
- Felvételi felhívás
- Krízishelyzetben érintettek felkarolása
- Bibliaismereti verseny 2024
- A Nagyberegi Református Líceum pótfelvételt hirdet
- A Nagydobronyi Református Líceum pótfelvételit hirdet
- Kárpátaljai Református Önkéntes Diakóniai Év
Aloldalainkról
- Köszönetnyilvánítás
- Ünnepi istentisztelet
- Bach mindenkinek
- Felvételi
- Ungvári református énekkari találkozó 2023
- A húsvét nem valami mítosz
- Tarnóci református istentisztelet 2023 április 7 Nagypénteki istentisztelet
- Ungtarnóci református istentisztelet 2023 február 12 Héder János Cselekvő hit!
- Önkénteseink az anyaországban
Dancs Róbert
2009-12-20 - 22:22
Kedves Adminisztrátor!
Lehetne javasolnom, hogy a lejárt beadási határidejű pályázatokat rendszeresen töröljék a pályázatfigyelők listájából?
Köszönöm javaslatom figyelembevételét.