Csillagpont

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt

Maksai Attila

2009-09-24 - 10:44

Üdv mindenkinek!Szép lenne, jó lenne ide szervezni, csak azt ne felejtsétek el, h EU-n kívül vagyunk. Sok fiatalnak már nincs útlevele az EU-ban, sokan nem is biztos, h csináltatnának. Ráadásul a 18 éven aluliaknak közjegyző által hitelesített szülői beleegyezés is kell, mert kérhetik a határon. E kettő együtt már + 10.000 forintos költséget jelent. Nem azt mondom, h lehetetlen lenne ide szervezni, csak... Szóval értitek.

Dancs Róbert

2009-09-21 - 13:51

Szerintem kárpátaljai viszonylatban ugyanez a KRISZ kerületi csendesnapja évente egyszer. Csak mi még nem találtunk neki egy ilyen klassz elnevezést, mint a Csillagpont.De a gondolattal el lehet játszani...Kárpátmedencei ifjúsági találkozó? Hát érdekes lenne...

Debreceni Zsolt

2009-09-14 - 23:16

Sziasztok! Bizonyára minden kárpátaljai reformátust nagy boldogsággal töltene el, ha a 2011-es Csillagpont helyszíne valahol Kárpátalján lenne. Ha már eljátszunk a gondolattal: szerintetek hol lenne a legideálisabb helyszín vidékünkön egy ilyen össz-kárpát-medencei református ifjúsági találkozónak? Képesek lennénk-e megszervezni?

Isten segítségével biztosan sikerülne!

Zsolt