Sámuel Alapítvány

Aktualitások - Hírek

Főoldal / Hírek

Férjhez ment a nagylány!

Bakó Zsuzsanna / 2017-12-07 09:22:58

2017. október 14.

Viski családtípusú gyermekotthon, Popovics Olga esküvője.

tovább

"Királyfi vagyok, én meg királylány, a jövőnk már ott van a Királynál."

Sipos Géza / 2017-08-07 12:28:01

A Bóbita Gyermekfejlesztő és Lelkigondozó Központ és a Sámuel Alapítvány közös szervezéssel idén is megrendezte immáron III. nyári táborát, július 31. és augusztus 4. között a Balazséri Béthel Konferecia Központban. A hét témája A királylányok és királyfiak volt, amit Dávid történetén keresztül közelítettünk meg.

tovább

Motorozz a gyerekekért!

Sipos Géza / 2017-07-10 13:31:54

30 motor, több ezer lóerő, 140 résztvevő, egy sportpálya. Mindezt nem egy akciófilm díszletében kell elképzelnünk. Ez egy július elsejei kép Péterfalváról, ahol a Sámuel Alapítvány és motoros testvéreik újabb találkozót szervezetek gyermekek és felnőttek nagy-nagy örömére.

 

tovább

Megnyílt a 9. Családtípusú Gyermekotthon!

Sipos Géza / 2017-06-02 10:23:04

Isten kegyelméből 2017. június 1-én hivatalosan is megnyílt a Munkácsi Református Egyházközség, a Munkácsi Városi Tanács, az állami gyermekvédelmi szervek és a Sámuel Alapítvány együttműködésével a Munkácsi Családtípusú Gyermekotthon.

tovább

Áldott Feltámadásünnepet kívánunk!

Sipos Géza / 2017-04-13 13:09:17

tovább

Kirándulás Eger városába

Sipos Géza / 2017-04-10 14:18:01

A Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézetnek köszönhetően 2017. március 31-én a Sámuel Alapítvány családjai egy honismereti kiránduláson vehett részt Eger városában. Ez úton szeretnénk kifejezni köszönetünket az intézetnek, hogy támogatásával valóra válhatott az utazás, amely megannyi gyermeknek és szüleiknek szerzett felejthetetlen pillanatot.

 

A kirándulás során ellátogattunk a Miskolci Református Kismamaházba. Ez úton is köszönjük a szeretetteljes vendéglátást.

tovább

Családbarát vándorkiállítás

Sipos Géza / 2017-04-10 09:47:35

A Sámuel Alapítvány ez úton szeretné kifejezni köszönetét a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének a Családbarát vándorkiállítás létrejöttének támogatásáért.

 

A program során elkészíttetünk 8 db színes, hordozható (állványos) bannert. A bannerek tartalma a családbarát gondolkodást népszerűsítik: a házasság intézményét, a gyermekvállalás szépségét, bemutatja a helyi a nagycsaládok boldog pillanatait, illetve bemutatásra került alapítványunk tevékenysége is.

 

Hálásak vagyunk a Kárpát-medencei CSaládszervezetek Szövetségének, hogy segítette a kiállítás anyagának létrejöttét, melynek segítségével alapítványunk és családjank bizonyságot tehetnek a gyermekvállalás, nagycsalád szépsége és áldásai mellett különböző rendezvények keretén belül.

 

Továbbá köszönjük Bunda Szabolcsnak, a kiállítás anyagának megszerkesztését.

 

 

 

 

tovább

Örömhír

Sipos Géza / 2017-03-14 15:50:13

Nagy örömünkre szolgál megosztani az örömhírt miszerint a Sámuel Alapítávny Nagyberegi Családtípusú Gyermekotthonból Mónus Szabina házasságot kötött Turi Zoltánnal. Ezúton is szeretnénk sok boldogságot kívánni nekik! Isten gazdag áldása kísérje közös életüket, vezesse őket és viseljen gondot róluk minden egyes nap!

 

 

 

 

 

 

tovább

Tavaszi hétvége a "samusoknál"

Sipos Géza / 2017-03-14 14:12:53

2017. március 10-12. között megrendezésre került a Sámuel Alapítvány tavaszi családi hétvégéje.

 

tovább

Hála és köszönet!

Sipos Géza / 2017-01-27 10:45:36

Az Alapítvány fennállása óta szüntelen tapasztaljuk a mi Urunk gondoskodását, ahogy embereket, szervezeteket, intézményeket indít a megsegítésünkre. Sokféle formában érkezett már hozzánk támogatás: pénzügyi, élelmiszer, könyvcsomagok, ruhaadományok, táboroztatás, kirándulások támogatása, központi irodánk müködésének megsegítése, önkéntes segítség a gyermekprogramok során, s még sorolhatnánk.

 

Lehetett az egyszeri vagy többszöri alkalom, mi hálásak vagyunk mindegyikért, mindamellett, hogy "...ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten." (Zsid. 13:16)

 

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket Szőllőssy Gábornak és nejének, Újvári Balázsnak, Kiros Eszternek, Bachmann Józsefnének, a Mözs-Tolnai Nőszövetségnek, Gacsályi Ádámnak, Kollár Krisztiánnak és a Magyar Magvető tagjainak, Kányavár Község Önkormányzatának, a Pákai Község Önkorormányzatának és a MOTaMOT Alapítványnak, akik az elmúlt időszakban rendszeresen támogatták alapítványunk tevékenységét, alkalmaink létrejöttét.

 

Isten kegyelmének gazdag áldását kívánjuk életükre, s mindazokéra, akik lehetőségükhöz mérten (vagy akár azon felül is) támogatják Alapítványunk tevékenykedését.

 

 

tovább