Sámuel Alapítvány

Hála és köszönet!

2017-01-27 10:45:36 / Sipos Géza

Az Alapítvány fennállása óta szüntelen tapasztaljuk a mi Urunk gondoskodását, ahogy embereket, szervezeteket, intézményeket indít a megsegítésünkre. Sokféle formában érkezett már hozzánk támogatás: pénzügyi, élelmiszer, könyvcsomagok, ruhaadományok, táboroztatás, kirándulások támogatása, központi irodánk müködésének megsegítése, önkéntes segítség a gyermekprogramok során, s még sorolhatnánk.

 

Lehetett az egyszeri vagy többszöri alkalom, mi hálásak vagyunk mindegyikért, mindamellett, hogy "...ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten." (Zsid. 13:16)

 

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket Szőllőssy Gábornak és nejének, Újvári Balázsnak, Kiros Eszternek, Bachmann Józsefnének, a Mözs-Tolnai Nőszövetségnek, Gacsályi Ádámnak, Kollár Krisztiánnak és a Magyar Magvető tagjainak, Kányavár Község Önkormányzatának, a Pákai Község Önkorormányzatának és a MOTaMOT Alapítványnak, akik az elmúlt időszakban rendszeresen támogatták alapítványunk tevékenységét, alkalmaink létrejöttét.

 

Isten kegyelmének gazdag áldását kívánjuk életükre, s mindazokéra, akik lehetőségükhöz mérten (vagy akár azon felül is) támogatják Alapítványunk tevékenykedését.