Sámuel Alapítvány

Aktualitások - Hírek

Főoldal / Hírek

Áldott Feltámadásünnepet kívánunk!

Sipos Géza / 2017-04-13 13:09:17

tovább

Kirándulás Eger városába

Sipos Géza / 2017-04-10 14:18:01

A Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézetnek köszönhetően 2017. március 31-én a Sámuel Alapítvány családjai egy honismereti kiránduláson vehett részt Eger városában. Ez úton szeretnénk kifejezni köszönetünket az intézetnek, hogy támogatásával valóra válhatott az utazás, amely megannyi gyermeknek és szüleiknek szerzett felejthetetlen pillanatot.

 

A kirándulás során ellátogattunk a Miskolci Református Kismamaházba. Ez úton is köszönjük a szeretetteljes vendéglátást.

tovább

Családbarát vándorkiállítás

Sipos Géza / 2017-04-10 09:47:35

A Sámuel Alapítvány ez úton szeretné kifejezni köszönetét a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének a Családbarát vándorkiállítás létrejöttének támogatásáért.

 

A program során elkészíttetünk 8 db színes, hordozható (állványos) bannert. A bannerek tartalma a családbarát gondolkodást népszerűsítik: a házasság intézményét, a gyermekvállalás szépségét, bemutatja a helyi a nagycsaládok boldog pillanatait, illetve bemutatásra került alapítványunk tevékenysége is.

 

Hálásak vagyunk a Kárpát-medencei CSaládszervezetek Szövetségének, hogy segítette a kiállítás anyagának létrejöttét, melynek segítségével alapítványunk és családjank bizonyságot tehetnek a gyermekvállalás, nagycsalád szépsége és áldásai mellett különböző rendezvények keretén belül.

 

Továbbá köszönjük Bunda Szabolcsnak, a kiállítás anyagának megszerkesztését.

 

 

 

 

tovább

Örömhír

Sipos Géza / 2017-03-14 15:50:13

Nagy örömünkre szolgál megosztani az örömhírt miszerint a Sámuel Alapítávny Nagyberegi Családtípusú Gyermekotthonból Mónus Szabina házasságot kötött Turi Zoltánnal. Ezúton is szeretnénk sok boldogságot kívánni nekik! Isten gazdag áldása kísérje közös életüket, vezesse őket és viseljen gondot róluk minden egyes nap!

 

 

 

 

 

 

tovább

Tavaszi hétvége a "samusoknál"

Sipos Géza / 2017-03-14 14:12:53

2017. március 10-12. között megrendezésre került a Sámuel Alapítvány tavaszi családi hétvégéje.

 

tovább

Hála és köszönet!

Sipos Géza / 2017-01-27 10:45:36

Az Alapítvány fennállása óta szüntelen tapasztaljuk a mi Urunk gondoskodását, ahogy embereket, szervezeteket, intézményeket indít a megsegítésünkre. Sokféle formában érkezett már hozzánk támogatás: pénzügyi, élelmiszer, könyvcsomagok, ruhaadományok, táboroztatás, kirándulások támogatása, központi irodánk müködésének megsegítése, önkéntes segítség a gyermekprogramok során, s még sorolhatnánk.

 

Lehetett az egyszeri vagy többszöri alkalom, mi hálásak vagyunk mindegyikért, mindamellett, hogy "...ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten." (Zsid. 13:16)

 

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket Szőllőssy Gábornak és nejének, Újvári Balázsnak, Kiros Eszternek, Bachmann Józsefnének, a Mözs-Tolnai Nőszövetségnek, Gacsályi Ádámnak, Kollár Krisztiánnak és a Magyar Magvető tagjainak, Kányavár Község Önkormányzatának, a Pákai Község Önkorormányzatának és a MOTaMOT Alapítványnak, akik az elmúlt időszakban rendszeresen támogatták alapítványunk tevékenységét, alkalmaink létrejöttét.

 

Isten kegyelmének gazdag áldását kívánjuk életükre, s mindazokéra, akik lehetőségükhöz mérten (vagy akár azon felül is) támogatják Alapítványunk tevékenykedését.

 

 

tovább

Kedves testvéreink az Úrban!

Sipos Géza / 2017-01-24 14:17:04

A Sámuel Alapítvány közösségét sokkolta a magyarországi diákokkal történt olaszországi szerencsétlenség, melynek során tragikus veszteség ért családokat, barátokat, közösségeket, a magyarságot.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki mindazoknak, akik a veszteség, a gyász terhét hordozzák! Isten vigaszát kérjük a veszteséget szenvedett családok, hozzátartozók számára, és az Úr kegyelmébe ajánljuk testvéreinket!

 

tovább

Segíts, hogy segíthessünk!

Sipos Géza / 2016-12-27 14:12:19

2016. december 16-án megrendezésre került a Pulzus Karácsonyi Cipősdoboz Akció, a Pulzus Rádió szervezésében. Erről már biztosan sokan hallottak és mégtöbben hozzájárultak valamilyen formában ennek a Kárpátalján különeges jelentőséggel bíró eseményhez.

 

tovább

Megtölteni a termet

Sipos Géza / 2016-12-20 10:36:57

Karácsonyváró kézműveskedésre hívta a Sámuel Alapítvány advent harmadik szombatján a családtípusú gyermekotthonainak lakóit. Míg a szülők egymás és az Úr közösségében töltöttek el pár röpke órát, az ifjabb nemzedék a beregszászi református gyülekezet nagytermét vette birtokba.

 

tovább

Ismét hétvégén a Samusok

Sipos Géza / 2016-12-01 12:49:31

2016. november 11-13 között megszerveztük a Sámuel Alapítvány soron következő családi hétvégéjét, nyolcvannyolcunk részvételével.

 

tovább