Sámuel Alapítvány

V. Motorostalálkozó

2016-06-13 10:05:36 / Sipos Géza

Június 11-én, szombaton ötödik alkalommal került sor a Sámuel Alapítványt támogató motorosok és a gyermekek találkozójára.

 

Az immáron rendhagyó „gyermek és motoros" napot mindenki izgatottan várta. Szombat reggel a gyermekek és kísérőik egy emberként füleltek, hogy mikor hallják meg a motorok búgását, amint befordulnak a péterfalvi sportpálya kisutcájára.

 

Sipos Géza, az alapítvány elnöke köszöntötte a résztvevőket, Pápay Bálint, a motoros csapat vezetője pedig elmondta a fontos tudnivalókat. Ezt követően elkezdődhetett a majd 2,5 órán át tartó motorozás. A gyermekek toporogva álltak sorba, hogy felülhessenek a kétkerekű járgányokra és róják a köröket.

 

A nap zárásaként mindenki élményekkel telve ült a megterített asztalhoz s mesélték el egymásnak, hogy kinek melyik motoron és mennyi kört sikerült megtennie. Ebéd után búcsút intettek a motorosok, az alapítvány kis csapata pedig a péterfalvi vidámpark vezetőjének jóvoltából kipróbálhatta az óriáskereket, a kisvasutat és a centrifugát.

 

Ez úton szeretnénk kifejezni hálánkat motoros barátainknak, akik kilométereket és fáradságot nem ismerve vágtak neki az útnak, s szereztek önzetlenül élményekkel és örömmel teli pillanatokat a gyermekek, felnőttek számára. Úgy hisszük, hogy ezek azok az alkalmak, találkozások, amelyek gazdagabbá teszik mindannyiunk életét, hiszen láthattuk és megtapasztalhattuk azt, hogy van szeretet, odafigyelés és gondoskodás egymás irányába, még akkor is, ha határok és távolság választ el embereket.

 

Egy motoros beszámolója olvasható az alábbi linken:

http://hunyadirend.com/esemenyek/2016-2/karpatalja-v/

Galéria

DSCN4235.JPG DSCN4236.JPG DSCN4237.JPG DSCN4232.JPG DSCN4239.JPG DSCN4242.JPG DSCN4255.JPG DSCN4256.JPG DSCN4324.JPG DSCN4367.JPG DSCN4375.JPG DSCN4302.JPG