Viski Református Egyházközség

Konfirmandus találkozó

2010-06-15 23:16:49 / Jenei Károly

 

2010. május 16-án került első alkalommal megrendezésre konfirmandus találkozó gyülekezetünkben. A rendezvénynek a Viski Kölcsey Ferenc Középiskola ülésterme adott otthont, ahol a résztvevőket színes programok várták



 A találkozót Jenei Károly - a gyülekezet lelkipásztora - áhítattal nyitotta, a Máté 17:1-22 és Lukács 10:17-22-ben leírtak alapján. Felhívta a jelenlevők figyelmét arra a kérdésre, hogy mire is jó egy ilyen találkozó.

Ezt követően a Beregszászi gyülekezet együttese a Hajnalcsillag hívta dicsőítésre az ott levőket. Majd Fodor Natália derceni ifjúsági vezető tartalmas előadását hallgathatták az énkép és jövőkép témakörökben. Ahol elmondta, hogy helyes énkép és jövőkép eléréséhez szükség van az Istennel való személyes kapcsolat keresésére, saját magunk elfogadására, Istenünk dicsőítésére. Hozzátette, ha van jövőképünk, az életünk is jobbá lesz.

Ezután kis pihenőt kaptak a jelen levők, ami alatt finom ínyencségek várták őket. A találkozó második részében a viski ifi csoport tartalmas színdarabbal és pantomim előadással szolgált, majd befejezésképpen a Hajnalcsillag dicsőített s eközben a vállalkozó szelleműek láthatatlan színházon is részt vehettek.

Soli Deo Gloria