Ungvári Református Egyházközség

Nyári táborozások

2008-06-11 10:02:21 /

2008 nyarán az alábbi keresztyén ifjúsági táborozásokat kínáljuk a fiataloknak.

 

 

NYÁRI TÁBOROZÁSOK




Szeretettel hívunk és várunk minden református fiatalt, aki szeretné vidám társaságban, értelmesen és hasznosan eltölteni nyári szabadidejét, szeretne új barátokat megismerni és szeretne közelebb kerülni Jézus Krisztushoz.
A nyári táborokba várjuk mindazok jelentkezését, akik hittanórákra járnak, vagy konfirmációs előkészítőn vesznek részt és rendszeresen járnak templomba. Azokra is számítunk, akik ugyan még nem járnak, de tudják, hogy reformátusok és szeretnének most megismerkedni az egyházi ifjúsági élet örömeivel.

Jobb később, mint soha!



2008 nyarán az alábbi táborokba várjuk a jelentkezőket:


1. A Ráti Missziós Központban az ungváriak ifjúsági táborozására július 21. és 26. között kerül sor!
Jelentkezni 10 éves kortól lehet a hitoktatóknál május 31-ig. Részvételi díj 40 hriveny, amit a jelentkezés alkalmával kell befizetni, + az útiköltség!
A kötetlen foglalkozások mellett számos játék és sportolási lehetőség várja a jelentkezőket. Úszómedence, foci és röplabda-pálya, ping-pong, csocsó, tollas, stb., de lesz szalonnasütés, bográcsozás, kirándulás is.
2. Az Ungvári Református Egyházközség egyhetes keresztyén ifjúsági sátortábort szervez Túrjaremetére augusztus 4. és 9. között. Jelentkezni 14 éves kortól lehet a hitoktatóknál, május 31-ig. Részvételi díj 50 hriveny, amit a jelentkezés alkalmával kell befizetni, + az útiköltség!

3.
A Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet, a KRISZ, nyári táborozást szervez 16 éven felüliek számára július 7. és 13. között. További információk a KRISZ honlapján.


4.
Angol nyelvű ifjúsági tábor lesz augusztus 18. és 23. között a Ráti Missziós Központban. Jelentkezni a Lelkészi Hivatalban lehet, vagy vasárnaponként, az istentiszteletek után.



JELENTKEZZ még ma!