Salánki Református Egyházközség

Bibliai jelmezbemutató

2011-04-11 09:13:09 / Kész Piroska

Április 10.-én, vasárnap, délután 2 órakor bibliai jelmezbemutatóra került sor Egyházközségünk gyülekezeti termében. A vidám eseményen gyermekeink több tucat bibliai személyt és eseményt elevenítettek meg jelmezeik és bemutatkozásaik által.

Ézsau, Sára, Rebeka, egy perzsa harcos, Mária a gyermek Jézussal, a Magvető története öt résztvevővel, Ábrahám és Izsák, a lévita, Sámson, a Tékozló fiú, a Gazdag ifjú, Gábriel arkangyal, Angyal, egy betlehemi pásztor, Jézus, a Fáraó leánya, Mózes, egy koldus és még sok más bibliai szereplő jelent meg gyermekeink ötletes és vidám jelmezeiben.

Az alkalom közben minden résztvevő és érdeklődő szeretetvendégségen csillapíthatta a színes forgatagban felgerjedt étvágyát és szomjúságát. A bemutató végén pedig minden "Bibliai Hős" győztesen távozhatott, hisz nem csak az első három helyezett és a különdíjasok, hanem mindenki átvehette a jól megérdemelt jutalmát és ajándékát.

A Kész Júlia, Bakó Gizella és Fazekas Erzsébet alkotta zsűri döntése értelmében:

Első helyezett: Molnár Krisztina, Rebeka

Második helyezett: Gál Attila, Ábrahám

Harmadik helyezett: Tóth Levente, Ézsau

Különdíj: Kész Hajnalka, Mária

Csoportos különdíj: Barta Vince és Barta Zsolti, Ábrahám és Izsák

Csoportos különdíj: Kész Enikő, Molnár Zsolti, Homoki Levente, Zsoldos Emőke, Bisi Márk

Különdíj: Balogh Attila (lelkipásztor), mint Dávid - a gitárkíséretért

Az ajándékokat és a szeretetvendégséget a Salánki Ref. Egyház biztosította.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az áldott alaklomban való közreműködést minden jelmezes és résztvevő gyermeknek, minden jelemzkészítő szülőnek, a szeretetvendégség előállítóinak, a felkészítő hitoktatóknak és a vasárnapi iskola vezetőjének, a lelkészházaspárnak, minden érdeklődőnek és legfőképpen a Mindenható Istennek.