A Nagyberegi Református Líceum honlapja

Köszönetnyilványítás a Szülők és Diákok részéről

2012-05-21 10:51:01 / Nagyberegi Református Líceum

Köszönetnyilvánítás
Tisztelt Támogatók!
Nagy örömmel és hálás szívvel értesültünk a Nagyberegi Református Líceum számára érkezett támogatásról, mely sokak számára, köztük a saját családom számára is megkönnyíti gyermekem, Bakos Alexandra Kitti 3. osztályos tanulótanítását.
Ezúton fejezném ki hálámat a Magyar Kormány felé, hogy szívén viseli határon túli honfitársaik sorsát! ...

Isten áldja munkájukat a továbbiakban is!
Bakos Alíz
Bakos Lajos
2012. március 16.

 

Tisztelt Magyar Kormány!
Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat a támogatásért, amit a Nagyberegi Református Líceumnak nyújtanak. Az Önök által nyújtott támogatás folytán csökkent az étkezési hozzájárulás összege, ami segítséget jelent gyermekünk taníttatásában.
Nagyon köszönjük!
2012.03.04.
Dobsa Ilona

 

Tisztelt Magyar Kormány!
Nagyon szépen köszönöm én is gyermekem Doktor Edina, hogy ezzel a kis hozzájárulással is hozzásegítették gyermekemet a tanuláshoz. És anyagi segítséget nyújtottak számomra.
Tisztelettel:
Doktor Klára

 

Tisztelt magyarországi támogatók!
A családunk nagy örömmel fogadta a hírt, hogy vannak még olyan emberek, akik a szívükön viselik a kárpátaljai reformátusiskolák sorsát. Nagy segítséget jelent nekünk a maguk anyagi támogatása.
Ebben a pár sorban köszönetünket szerettük volna kifejezni maguk felé.
Isten áldása legyen önökön.
Domokos Valéria
Domokos Miklós
Domokos Miklós Richárd
Dercen, 2012. március 18.

 

A Nagyberegi Református Líceum igazgatóságához
Köszönőlevél a Gajdos család részéről
1. Hála és köszönet a mi Mindenható Istenünknek a mi Urunknak, Jézus Krisztusunknak és Szent Lélek Istenünknek. (Ámen)
2. Hálával és köszönettel tartozunk a tisztelt Nagyberegi iskola igazgatóságának, tanárainak, munkatársainak s minden embernek kik a mi gyermekeink neveltetésében önfeláldozó munkát végezne és végeztek.
3. Hála és köszönet a Magyar államnak, hogy nem hagyja segítség nélkül az itt lakó magyar nemzetiségűeket, úgy vallásilag, mint politikailag, s gazdaságilag. Sorolhatnánk az érdemeket, de ehhez e papírlap nagyon kevés. Ezt a lehetőséget, kihasználva pár szóban megfogalmazván egy kis magyarázattal röviden tettük ezt pontokban. Nem véletlenül három pontba, mert tudjuk véletlenek nincsenek. Mert Isten személyisége is három részből áll össze egy igaz Istenséggé. Sajnos, hogy a mi Ukrán államunkról nem lehet jó és pozitív jövőképet alkotni. Felelősségérzetet polgárai iránt úgy képzésben, mint tudományban s vallásosságban és még sorolhatnánk tovább. Az egyházra és egyházi iskolákra akarja hárítani, ebben a részben mi is hibásak vagyunk. Anyagi és erkölcsi támogatás nélkül elvárásai viszont polgárai iránt nagyok. Gyermekeinkből hűséges, alázatos, önfeláldozó embereket próbálunk nevelni az ukrán állam javára. Jogos a kérés hisz itt élünk nem ukrán és nem magyar, hanem csak emberek vagyunk. Nem nemzetiség kérdés ez. Az emberek csodákat és jeleket akarnak látni s megélni. Annyi csodák és jelek vesznek körbe minket, hogy az önök iskolája ennyi éven át sikeresen működik és reméljük, hogy működni is fog. Csoda az, hogy a kis Magyar állam ebben az ő válságos időszakában anyagi gondok közt küzdve, határon túli iskolákat tud anyagilag és más módon megsegíteni. Remélve azt, hogy áldozatvállalásuk idővel jobb változást hoz minden téren. Hisszük mi szülők is Istenben bízva és reménykedve, hogy döntésünk és áldozat vállalásunk, hogy jó helyre adtuk gyermekeinket tanulni s ez nem hiábavalóság. Bízva abban, hogy Istenhez méltón fogják életüket élni és akaratát véghezvinni hatalmát dicsőíteni.
Végezetül csak annyit mondanánk mi szülők a magunk szerény részünkről még egyszer és ezerszer, hogy Istennek hála és köszönet, mert amit teszünk mi emberek nem a mi érdemünk, hanem Istené.
Istennek legyen hála és köszönet és dicsőség. (Ámen)
A jó Isten áldja meg önöket és minden jóakaratú embert.
Tisztelettel a Gajdos család

 

Tisztelt igazgatóság!
Tisztelt Támogatók!
Először is: Én, Héder Éva vagyok, Tiszakeresztúrból, a Héder Tamás Sándor édesanyja. Isten segítségével nevelek Tamás mellett még három gyereket, és mivel ezt egy keresetből (tanítói fizetés) kell megoldani, anyagilag elég nehéz helyzetben vagyok. A családnak nagy megterhelést jelentett a havonta befizetendő „kenyérpénz” =350hr, de ha nehézséggel is, és sok lemondással, de mindig sikerült előteremteni.
Ezért örömmel vettem tudomásul, hogy a hátralévő időben „csak 225hr” kell befizetni, sőt ez visszamenőleg januártól számolódik. Először is Istennek adok hálát érte, de köszönetemet tolmácsolják kérem, azoknak is, akik fontosnak tartják pénzükkel támogatni a tanulni akaró fiatalokat. Isten áldása kísérje az ilyen embereket, hogy ezt a szokásukat később is tudják gyakorolni.
Tisztelettel:
Héder Éva
2012. március 18. 

 

Köszönőlevél
Tisztelt Támogatók!
Szülőként szeretnék köszönetet mondani, hogy lányom Kacsó Krisztina az önök támogatását élvezheti a Nagyberegi Református Líceumban. Napjainkban az ingadozó gazdasági helyzetben és emelkedő árak mellett nagy segítség ez számunkra. Tudva azt, hogy az Ukrán állam nem támogatja semmilyen formában az iskola működését, különösen fontos, hogy a Magyar kormány annál nagyobb hangsúlyt fektet a kárpátaljai magyarság megmaradására.
Biztos vagyok abban, hogy ez a támogatás ösztönzőleg fog hatni a jövőben felvételizők létszámára, ami egyben egy kárpátaljai magyar református iskola megmaradását eredményezi.
Magyar szülőként hálámat és köszönetemet fejezem ki az iskola fenntartásában vállalt felelősségteljes tevékenységért.
Kacsó Irén
Gát, 2012. március 17.

 

Szeretnék köszönetet mondani a magyar kormánynak azért, mert megkönnyítették a szüleim dolgát valamilyen szinten, mert azt mindenki tapasztalja szerintem, hogy napjainkban minden pénz számít, és ezért oda kell figyelnünk arra, hogy mit és mennyiért vásárolunk meg. Továbbá nagyon nehéz úgy fenntartani egy családot, ahol csak az egyik fél tud dolgozni, például egészségügyi okok miatt, vagy ha nem tud elhelyezkedni, mert sehol nincs szükség az ő végzettségére.
Nagyon köszönöm a magyar kormánynak ezt a segítséget, mert jó az, ha tudunk spórolni egy kis pénzt főleg, ha végzős diákról van szó!
Kocsis Nikolett

 

Köszönőlevél
Örömmel értesültünk arról, hogy a Magyar Kormány a 2012-es tanévben támogatja a kárpátaljai magyar tannyelvű iskolákat. Lányunk, Papp Laura a Nagyberegi Református Líceum végzős diákja, és nekünk sokat jelent ez a támogatás. Köszönjük a segítséget! Isten áldja meg Önöket!
2012. március 19., Nagybereg
Papp Sándor és Papp Ildikó

 

Köszönőlevél
Örömmel értesültünk arról, hogy a Magyar Kormány a 2012-es tanévben anyagilag támogatja a Nagyberegi Református Líceumot. Nagy segítség ez a család számára ebben a nehéz gazdasági válságban, s ezáltal megkönnyebbítették családunk helyzetét. Isten áldását kérjük további életükre!
2012. március 18., Izsnyéte
Bahus Viola és Bahus József

 

Tisztelt Támogatóink!
Családom és én köszönetünket szeretnénk kifejezni, mivel nagy segítség számunkra a hozzájárulási összeg csökkenése. Isten áldását kérjük életükre és további munkájukra!
2012. március 17.
Szüleim: Nagy Zoltán és Nagy Judit
valamint Nagy Lívia, a líceum3. osztályos diákja

 

Köszönetnyilvánítás
A Nagyberegi Református Líceum 3. osztályos diákjaként, magam és szüleim nevében szeretném megköszönni adakozókészségüket és segítségüket abban, hogy a református líceum diákjainak és a diákok szüleinek terhét megkönnyebbítették.
2012. március 18., Szalóka

 

Köszönetnyilvánítás
Én, a Nagyberegi Református Líceum 3. évfolyamos diákja, szeretném megköszönni magam és a szüleim nevében is, hogy adományaikkal megkönnyítették a református líceumok étkezési költségeinek befizetését. Nagy segítséget jelentett ez számomra és családom részére is egyaránt.
Isten áldását kérem magam s szüleim nevében is életükre és további munkájukra!
Tisztelettel:
a Mészár család
2012. március 18.

 

Köszönetnyilvánítás
Örömmel értesültünk arról, hogy a Nagyberegi Református Líceum jelentős összegű támogatásban részesült a Magyar Kormány által. Köszönőlevelünkkel hálánkat szeretnénk kifejezni ezért az áldozatért, ami az intézmény sok családja számára olykor gondot jelentett. Kívánjuk Isten gazdag áldását az adakozókra, hiszen tudjuk, hogy a jókedvű adakozót szereti és gazdagon megáldja a Mindenható!
Visk, 2012. március 18.
a Jőrös Család

 

Köszönőlevél
Lányom, Molnár Viktória a Nagyberegi Református Ljceum harmadik évfolyamos tanulója.
Családunk örömmel értesült arról, hogy a Magyar Kormány a 2012-es évben támogatást nyújtott a kárpátaljai magyar tannyelvű intézményeknek.
Isten áldását kérjük a vezetőkre ezért az áldozatért!
Nagybereg, 2012. március 19.
A Molnár család

 

Köszönőlevél
Lányom, Erbach Viola, a Nagyberegi Református Líceum harmadik évfolyamos diákja. Férjemtől elváltam, így gyermekem nevelését és oktatását önmagam végzem. Sokat jelentett számomra, hogy a Magyar Kormány a 2012-es évben támogatást nyújtott a kárpátaljai magyar tannyelvű intézményeknek, köztük a Nagyberegi Református Líceumnak is.
Meg szeretném köszönni tehát a Magyar kormánynak családom és önmagam nevében a segítséget, mellyel sok család mindennapi problémáit oldották meg és Isten gazdag áldását kívánom további életükre és munkájukra!
Munkács, 2012. március 18.
Erbach Viktória

 

Tisztelt Támogatók!
Mint gyermekét taníttató szülőnek a jelen gazdasági helyzetben a megfelelő oktatás biztosítása néha komoly anyagi gondot okoz. A havi étkeztetéshez való hozzájárulás nagyban megkönnyítette gyermekünk tanításával járó problémákat. Ezúton is szeretném megköszönni támogatásukat, Isten áldását kérjük további munkájukra!
Tisztelettel:
Tancsinec Éva, szülő

 

Ezúton szeretnénk megköszönni azt a támogatást, amit a Nagyberegi Református Líceumnak nyújtottak. Ez az iskola valódi értékek szerint nevel és oktat, fontos, hogy ne szűnjön meg létezni. A mai gazdasági helyzetben, nekünk, szülőknek is nagy segítséget jelent az étkezési hozzájárulás mértékének csökkentése. Sokan vannak szorult anyagi helyzetben, ezért a segítség éppen a legjobbkor érkezett.
Istennel minden lehetséges, Övé a dicsőség mindenért!
Tisztelettel: Szimcsera Szilvia
Mezőkaszony, 2012 márciusa

 

Hálásan köszönjük a pénzbeli támogatást, amellyel lányunk, Horváth Anita tanítását támogatják. Nagyon sok segítség ez nekünk, mert a családunk négy tagból áll, de csak egy állami fizetésből élünk. Anita már az idén befejezi a tanulást, de gondolom, sok más gyermeknek nyújt ez a támogatás segítséget.
Hálával gondolunk és sokat imádkozunk mindnyájukért.
Tisztelettel:
Horváth Éva, Nagymuzsaly

 

Én, Kovács Béla és feleségem, Judit köszönetünket szeretnénk kinyilvánítani Önök felé, hogy nagylelkű támogatásukkal segítették a Nagyberegi Református Líceumot, így a mi gyermekünket is. Mivel két lányunk is jár a líceumba, ezért nekünk nagy segítség volt az Önök támogatása. Ezzel a pár sorral szeretnénk hálánkat kifejezni.
Tisztelettel:
Kovács Béla és Kovács Judit

 

Fiunk, Orosz Dénes a Nagyberegi Református Líceum végzős diákja.
Örömmel értesültünk arról, hogy a 2012-es évben a Magyar Kormány támogatja a kárpátaljai magyar tannyelvű intézményeket, köztük a líceumot is.
Számunkra nagy segítséget jelent ez a támogatás, így önmagam és családunk nevében, köszönjük a számunkra nyújtott segítséget és Isten áldását kívánjuk életükre és munkájukra.
Dercen, 2012. március 18.
Orosz Géza és Oroszné Szabó Magdolna

 

Köszönetnyilvánítás
Tisztelt támogatók!
Szülőként örömmel fogadtuk a hírt, mely szerint önöknek köszönhetően a 2012-es évtől kezdődően csökken a kötelező havi kenyérpénz mértéke. Úgy vélem, hogy ez többünknek nagy segítséget jelent. Szeretnék köszönetet mondani a Magyar Kormánynak, mely gondol a határon túl rekedt magyarságra, s minden tőle telhető segítséget megad számára, számunkra. Hálás köszönet iskolánk támogatásáért. Isten áldja életüket s további munkájukat!
Köszönettel Ráski Katalin szülőtől
2012. március 16.

 

Köszönetnyilvánítás
Tisztelt támogatók! Hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni Önök felé, hogy adományukkal támogatják a kárpátaljai magyar egyházi iskolákat, ezen belül a Nagyberegi Református Líceumot. Ez az adomány nagy segítséget nyújt számunkra fiúnk taníttatásában. Az Úr áldja meg további életüket és munkájukat.
Strom József
Strom Szilvia
Halábor, 2012. március 16.

 

Tisztelt Magyar Kormány!
A Szvirida család nevében tisztelettel szeretném megköszönni, hogy támogatják a Nagyberegi Református Líceumban tanuló diákok étkezési hozzájárulását. Az önök hozzájárulása nagy segítséget jelent számunkra.
Köszönettel:
Szvirida Árpád (családfő)
Szvirida Alex (diák)

 

Köszönőlevél
a Magyar Kormány felé!
Alulírott szülők, akiknek a gyermekei a Nagyberegi Református Líceum diákjai,, ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket a Magyar Kormány felé.
Köszönjük azt az anyagi támogatást, amely által a gyermekeink havi étkezési hozzájárulása a szülők részéről 350-ről 225 hrivnyára (uah) csökkent.
Nagy segítséget jelent ez számunkra. Kárpátalján is egyre kevesebb az olyan család, ahol mindkét szülő rendelkezik állandó munkaviszonnyal. Így állandó jövedelemmel is kevesen rendelkeznek. Több családnak sok mindenről le kell mondania azért, hogy a gyermeke egy bentlakásos iskolában tanulhasson, mint a Nagyberegi Református Líceum. Tudjuk, hogy a mi anyagi hozzájárulásunk csak egy töredéke annak, amit a gyermekeink teljes ellátására fordítanak ezért ismételten szeretnénk kifejezni köszönetünket mindennemű támogatásukért.
Nagybereg, 2012.03.07
Köszönettel az I. évfolyam diákjainak szülei:
Beregszászi Gabriella
Barta Mária
Debreceni Ilona

 

Tisztelt Magyar Kormány!
Ezúton szeretném megköszönni és hálámat kifejezni a nagylelkű támogatásukért, mellyel hatékonyan segítik gyermekem, Biró Gergő taníttatását, céljainak elérését.
Kérem Isten áldását, hogy munkájuk továbbra is ilyen sikeres és hatékony legyen!
Tisztelettel: Biró Mária (szülő)
Badaló, 2012. március 4.