A Nagyberegi Református Líceum honlapja

Felvételi eredmények

2012-04-27 20:53:06 / Nagyberegi Református Líceum

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Köszönjük az eddigi türelmet!

 

A felvételi eredményeket összesítve, azt állapítottuk meg, hogy az idén jobb eredmények születtek, mint az eddigi két évben. Ezért az iskola igazgatótanácsa egyeztetve a fenntartóval úgy döntött, hogy úgy a 10. osztályba jelentkezőket, mint a 8. osztályba jelentkezőket felveszi. A 10. osztályban két osztály indítunk szeptembertől. Az osztályokba való besorolás a következő időszakban történik meg a szülőkkel való egyeztetés után.

 

Szeretettel gratulálunk mindenkinek és szívből kívánjuk, hogy megállják a helyüket intézményünkben! Isten segítségére bátran számíthatnak ebben is. Neki hálát adva és Őt dicsőítve induljunk el közösen ezen az úton!

 

Minden felvételizőt levélben is értesítünk az elkövetkező napokban. Kérjük, figyelmesen tájékozódjanak majd azokról az információkról, amik ebben a levélben állnak. Szeretnénk kérni, hogy jelezzék számunkra azt, hogy élni kívánnak az itt-tanulás lehetőségével!

 

Ezt megtehetik e-mailen az nbrl.kre@gmail.com címen, vagy pedig a következő telefonszámokon: 03141 56 296; 03141 4 29 88. Köszönjük együttműködésüket!