A Nagyberegi Református Líceum honlapja

Szombat esti kvíz

2011-01-26 18:25:54 / Nagyberegi Református Líceum

Szombaton nevelőtanáraink nagyon jó programot szerveztek nekünk. Kvízjátékot hirdettek ki, melynek kérdéseit mindhárom osztály maga állíthatta össze. A játék célja az volt, hogy felmérjük, mennyire ismerjük a másik két osztály, és hogy olyat is megtudhassunk diáktársainkról, amit eddig még nem is hallottunk.

 

Kisebb-nagyobb késedelemmel délután három órára leadtuk a kérdéseinket, s ezután már minden készen állt az esti játékra. Mindhárom osztály kitett magáért a kérdések nem csak érdekesek, de szórakoztatóak is voltak. Nem is számítottunk arra, hogy ilyen vicces lehet többet megtudni azokról, akikkel a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk. Elsősként még érdekesebb volt, hisz mi vagyunk azok, akik talán a legkevesebbet tudunk a másik két osztályról.


A játék fénypontja a tanáraink által összeállított kérdések felolvasása volt. Bár nagy titokra nem derült fény, mégis hallottunk néhány érdekes dolgot. A hangulat nagyon jó volt és mindenki vidáman nevetett egy-egy furcsa kérdésen, és az arra elhangzott különböző válaszokon. Szerintem mindenki hallhatott olyan kérdést, amitől jó kedve lett, és senkinek sem volt oka panaszra.


Táncsinec Edina, I. osztályos tanuló