A Nagyberegi Református Líceum honlapja

Karácsonyi vacsora

2011-01-10 12:34:23 / Nagyberegi Református Líceum

A karácsonyi vacsora természetesen ez évben sem maradhatott el, így idén ez az alkalom december 22-én került megrendezésre.
A vacsora pontosan olyan harmóniával és pontossággal volt megszervezve mint az elmúlt években. A szakácsok finom ételt készítettek és a háztartás modulra járó diákoknak köszönhetőén sütemény is került az asztalra. A zsibongó díszítéséről, a harmadik osztályosok gondoskodtak, így a környezet is karácsonyi hangulatban díszelgett.

 

Elérkezett a várva várt este, amelyet tanár és diák ugyanolyan nagy izgalommal várt. Mindenki azon gondolkodott, vajon kivel fog egy asztalhoz ülni, mert ez meghatározza majd az egész est lefolyását. A vacsorára mindenki elővette legszebb ruháját és próbálta a legjobbat kihozni magából. Ennek meg is lett az eredménye.
Vacsora után először a tanárok megható és szívhez szóló produkcióját láthattuk. bár hiányosan,de minden lendületüket beleadva adták elő a nekünk szánt műsort. Köszönjük szépen.


Ezután a harmadik osztályosok előadása következett. Egy csodaszép műsort láthattunk tőlük; sokak szemébe könnyet csaltak.
A lakmározás és jókedv közepette, azért senki sem felejtette el, Kit is ünneplünk karácsonykor. Nem felejtettük el, hogy Valaki annyira szeretett minket, hogy lejött a földre a mi vétkeinket elfedezni, hogy majd örök életünk legyen. Ez a karácsony igazi lényege.

Nagy Renáta
II. osztály