A Nagyberegi Református Líceum honlapja

Kiszállások Bereg – megye gyülekezeteibe

2011-01-04 18:11:25 / Nagyberegi Református Líceum

Iskolánk diákjai már nem először utaztak ki gyülekezetekbe, ahol bemutatva iskolánkat, énekkel, verssel és rövid történetekkel szolgálunk az Úrnak és ezzel megköszönve a gyülekezet tagjainak is a segítséget, támogatást úgy természeti adományokban, mint imádságban való hordozásunkat.
Eme szolgálat nem újszerű, mivel az előző tanévben már ellátogattunk Gátra, Izsnyétére, Kaszonyba, ill. Bótrágyra. Azért a kedvességért és szeretetért, amit ezekben a gyülekezetekben tapasztaltunk, hálával tartozunk az Úrnak.

 

Ezen kellemes tapasztalatokon felbuzdulva az idén ismét útra keltünk. Első állomásunk Beregrákos és Kajdanó volt, ahol a sztálini elhurcoltakra emlékezve műsorral vettünk részt az istentiszteleten.

 


Ezt követte a somi gyülekezet, ahol énekekkel, versekkel köszöntük meg a támogatásukat és egyben az advent valódi mivoltát is próbáltuk érthetőbbé tenni.
Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy vannak olyan emberek, gyülekezetek, melyek szívügyüknek tartják iskolánkat, benne tanuló diákokat. Reméljük, hogy még sok gyülekezetbe juthatunk el, hirdethetjük Istenünk szeretetét, s ezáltal kifejezhetjük hálánkat és köszönetünket is a Bereg - megye különböző gyülekezeteinek.
Legyen mindezért az Úré a dicsőség, aki erőt, kedvet és vágyakozást ad számunkra ezen kiutazásokra.

Bacskai Adrienn,
3. osztályos tanuló