Kárpátaljai Református Önkéntes Diakóniai Év

Jelentkezz Önkéntesnek! Segíts, szerezz élményeket! :)

2015-10-30 11:40:41 / KRÖDÉ KRÖDÉ

"A szeretet velünk kezdődik és nem elsősorban azzal, amit mondunk vagy érzünk, hanem a tetteinkkel. A szeretet elsősorban cselekvést jelent." (Gary Chapman)

Újra itt a lehetőség, hogy elindulj és megtedd az ELSŐ lépést a változás felé. Ne csak panaszkodj, hogy mennyi szenvedés és nyomorúság van a világban, ne Istent vádold, hogy Ő nem tesz semmit. Könnyű minden felelősséget Őreá hárítani, de eszedbe jutott valaha is, hogy Isten mi mindent megtett azért, hogy változást hozzon? Megalkotott TÉGED, mert van célja az életeddel, mert használni akar abban, hogy csodálatos dolgokat cselekedjen rajtad keresztül.

Ha úgy érzed, hogy szívesen elindulnál egy nagy kalandra Vele másokért, akkor jelentkezz te is csapatunkba és légy önkéntes. :)

Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy önzetlen segítséget nyújts, miközben te magad is sok mindent kaphatsz: szeretetet, kedvességet, megismerhetsz új kultúrákat és nyelveket tanulhatsz - teljesebb életet élhetsz.

A KRÖDÉ (Kárpátaljai Református Önkéntes Diakóniai Év) egy olyan program, amely lehetőséget biztosít fiatal felnőtt önkénteseknek, hogy Istent szolgálják, és Krisztus munkáját végezzék a szükséget szenvedő emberek körében Kárpátalján és külföldön. Ennek keretein belül adhatsz és kaphatsz úgy, hogy közben tanulhatsz önmagadról, a világról és elmélyítheted kapcsolatodat Istennel.

Ha már elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 31. életévedet és szívesen eltöltenél egy 10-12 hónapos önkéntes diakóniai szolgálatot Kárpátalján, Magyarországon, Németországban, Csehországban, Dániában, az Egyesült Államokban illetve más európai országokban, várjuk jelentkezésedet.

Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél többet megtudni a programról és a lehetőségekről, látogass meg a KRÖDÉ irodájában, Beregszász, Illyés Gyula sétány 2 (bejárat a parkolóból, a kollégium bejárata után a második ajtó).

 

Várunk téged is szeretettel! :)

Kapcsolat:

Doktor Viktória; E-mail: doktorviktoria1@gmail.com; Tel: +380-66-082-3666

Valamint megtalálsz minket folyamatosan megújuló honlapunkon is:www.reformatus.com.ua/lap/krode

 

A programra való jelentkezés határideje: 2015. december 31.