Kárpátaljai Református Önkéntes Diakóniai Év

PR Tréning Hollandiában

2012-12-11 12:55:38 / KRÖDÉ KRÖDÉ

  2012. november 26-29 között az EDYN (European Diaconal Year Network) és a Togetthere PR tréninget szervezett azon országok szervezeteinek, akik önkéntesekkel dolgoznak. A tréning témája a szociális média volt.

 Vendég trénerek segítségével megtanították azt, hogyan használjuk hatékonyan a szociális média különböző szféráit a célcsoport elérésére, informálására, érdeklődésük felkeltésére. Első nap arról beszélgettünk, hogy hogyan adjunk interjút, írjunk cikkeket a sajtó számára. Majd az internet, szociális hálók nyújtotta lehetőségeivel, annak előnyeivel és hátrányaival foglakoztunk. Végül pedig a video készítés rejtelmeibe vezettek be minket. Gyakorlati feladatok útján megtanultuk, hogy hogyan készítsünk, szerkesszünk videókat.
 A program része volt a nemzetközi est mely során minden ország képviselője bemutathatta hazája finomságait, jellegzetességeit.
 A tréning egy nagyon jó lehetőség volt arra, hogy megismerjük egymás szokásait, világlátásukat, munkájukat s ez által egymást gazdagítva ötleteket gyűjtsünk saját munkánkhoz. 
 Így hálával tartozunk az EDYN-nek és a Togetthere hollandiai szervezetnek, akik fáradságos munkával megszervezték ezt a tréninget.
De mindenekelőtt Istené legyen a dicsőség ezért a lehetőségért!