Gáti Református Egyházközség

Szavalóverseny 2015

2016-01-11 20:44:26 / Admin Admin

Ki milyen lelki ajándékot kapott, úgy szolgáljatok azzal egymásnak, mint Isten sokféle kegyelmének jó sáfárai. 1.Péter 4,10.

 


Különböző lelki ajándékot kaptunk az Úrtól. Valaki szép énekhangot,valaki szépen tud rajzolni. Hittanosaink verset tanultak, amivel dicsérték az Urat. Minden korosztálynak volt egy kötelező és egy szabadon választott verse. Kicsit félve, de az Úr segítségét kérve indultak el Nagyberegre.

Az első forduló a megyei szavalóverseny volt, ami november 15-én volt megtartva. Sok gyerek gyűlt össze, nemcsak azért, hogy nyerjenek, hanem hogy ismerkedjenek, és egy délutánt töltsenek el együtt. Gátról Bahus Máté a 2-3. osztályosok korcsoportjában 3. helyezést ért el. Végh Adrienn a 4-5. osztályosok között 3. helyezést ért el. Molnár Melánia a 4-5. osztályos tanulók csoportjában 1. helyezést ért el. Molnár Regina a 8-9. osztályosok között 2. helyezett lett.

Nagyon büszkék vagyunk rájuk, örülünk, hogy verseikkel ilyen eredményeket értek el. Köszönjük az Úrnak, hogy rámutatott ajándékaikra, amellyel szolgálhatják Őt.

A következő szavalóversenyig nem sok idő telt el. Ez december 6-án volt megtartva. Ez a verseny még erősebb volt, mint az első. Hiszen itt már minden kerületből a továbbjutók versenyeztek egymással. Lányom, Molnár Melánia a 4-5. osztályosok között 1.helyezést ért el. Nagy volt a meglepetés és az öröm, mert nagyon félt a második fordulótól. Gratulálunk minden résztvevőnek, és kívánjuk, hogy továbbra is verseikkel dicsérjék az Urat! Köszönjük igyekezetüket!

 

Molnár Olga, hitoktató