A Beregszászi Református Egyházközség Honlapja

Felhívás

2020-03-17 15:30:00 /

Klikk a képre!!!

 

Kedves Testvérek!

Napról-napra változik a helyzet a világban. Tudjuk, hogy most sokakban van bizonytalanság. Most az az idő következett el, amikor ez egyedüli biztosra, Istenre kell, hogy emeljük a tekintetünket.

Hogy ne legyünk bizonytalanságban néhány hirdetés következik, ami a beregszászi református gyülekezetben érvényes.

A rendelet értelmében, minden közösségi hely bezár, így a templom is zárva lesz. De a szívünk nyitva lehet még jobban Isten igéjének meghallására.

1. Az istentiszteleteink időpontjaiban, reggel 8-kor és vasárnap 10-kor szólni fog templomunk harangja.

A Pulzus Rádióban minden reggel 8 órakor istentiszteletet közvetítünk jövő hét hétfőtől, március 23-tól! Így lehetünk most lélekben együtt, és figyelhetünk Isten szavára otthonainkban. Ha halljuk a harangszót, álljunk meg, csendesedjünk el, figyeljünk Isten igéjére.

2. Akinek van internete, azok szélesebb körben is megoszthatják felhívásainkat, amiket a Beregszászi reformátusok facebookcsoportban és a gyülekezet weoboldalán is megjenetetünk.

Facebook: Beregszászi reformátusok

weboldal: http://refua.tirek.hu/lap/beregszasz

3. A vasárnapi istentiszteleteink is hallgathatók lesznek már most, vasárnap d.e. 10 órától a Pulzus rádió adásában és természetesen az interneten is.

4. Az irodában ügyeletet tartunk minden nap délelőtt. Ha nem muszáj, akkor ne személyesen, hanem telefonon érdeklődjenek a vasárnap időseink számára megadott telefonszámokon.

Hadd legyen ma példa a keresztyén ember felelősségből, a szabályok betartásából és az Istenre való hagyatkozásból. Légy példa!

Nem tilos:

-családi áhitatot tartani

-együtt hallgatni a rádió közvetítését

-együtt imádkozni nem tilos reménységgel Istenre tekinteni!