A Beregszászi Református Egyházközség Honlapja

Tavaszi konfirmandushétvége

2017-05-05 20:16:03 /

Idén tavasszal is megrendezésre került a már hagyománnyá vált, konfirmandus tavaszi hétvége április 28. és 30. között a Balazséri Béthel Konferencia-központban. Az alkalmon a munkácsi, beregrákosi és beregszászi konfirmandusok vettek részt. Témája az okkultizmus volt.

 

Az érkezés, szobabeosztás és vacsora után sor került a nyitóáhítatra. Az este további része csoportos játékkal telt. A szombat reggeli torna és étkezés után közös áhítat következett. Ezután került sor az első előadásra, amit Sipos József tartott az okkultizmusról és annak fiatalokra leselkedő veszélyeiről. Az előadást kisebb csoportokban dolgoztuk fel. Délután különböző programok várták a fiatalokat a szervezett szabadidő keretein belül. A délutáni előadást Nagy Szabolcs tiszteletes tartotta Az internet bugyrai címmel. Arról beszélt, hogy hogyan lehetne Isten dicsőségére felhasználni a közösségi oldalakat szembe állítva azzal, hogy mi hogyan használjuk őket. Ezután egy csoportbeszélgetés következett. Vacsora után evangélizációra került sor, amit Pál László tiszteletes tartott. Az estét pedig egy témához kapcsolódó film megnézésével zártuk.

Vasárnap reggeli után mindenki hazaindult a gyülekezetébe a délelőtti istentiszteletre. Hálásak vagyunk Istennek, amiért újra egy olyan alkalmon vehettünk részt, ahol az Ő szava szólt.