A Beregszászi Református Egyházközség Honlapja

Templomfelújítás

2016-06-30 13:05:16 /

Kedves Testvérek!
Idén, a presbitérium döntése alapján hozzálátunk templomunk külső homlokzatának felújításához. Utoljára 18 éve történt homlokzatjavítás. Azóta az időjárás és más tényezők miatt jelentősen rongálódott a homlokzat. Nem kis munka áll előttünk. Gyülekezetünk tagjai már eddig is jelentős adományt gyűjtöttek, de a munka és annak költségei igen nagyok. A felújításra egy viski munkásokból álló csoport jelentkezett. A tető festését egy alpinistákból álló csoport vállalta. Július hónapban (4-én) kezdődik az állványzat felrakása.
Kérünk minden testvérünket, hogy mind imádságban, mind pedig, lehetőségéhez mérten anyagilag is járuljon hozzá, hogy lelki otthonunk megújulhasson, Isten áldása velünk legyen. A presbitérium és lelkészek, mint elöljáró tagok elsőként adakoztak tizedükből erre a célra. Sokan gyülekezetünk tagjai sorából is hozzájárultak már anyagilag is. Ha valaki szeretne csatlakozni az adományozókhoz, megteheti gyülekezetünk irodájában.

Kiadtunk egy emlékjegyet is, amely az utókor számára is jelzi, hogy a családban fontos volt 2016-ban az Isten háza. Ezt a jegyet adakozás alkalmával lehet megkapni gyülekezetünk irodájában. Legyen velünk Isten áldása!
Köszönettel: a Beregszászi Református Gyülekezet lelkészei, presbiterei